-
Ömer maçı kazandırmak için, Emir Preldziç maçı kaybettirmek için elinden geleni yaptı. Ömer'in değil, Emir'in dediği oldu. Helal olsun Emir'e; inatçı bir karakteri varmış, istediğini söke söke aldı, hemde Ömer Onan'a rağmen... "Tanjeviç günlerine dönmek istiyorum, mağlubiyet istiyorum, nostalji istiyorum arkadaş"dedi ve sonunda hedefine ulaştı. Bundan sonrası Spahjia ile onun arasında...
Gelelim hakemlere ve özellikle Murat Bilicik'e... Zafer Yılmaz'da ondan aşağı kalır değildi. Ama gün Murat'ın günüydü. Uzatma bölümlerinde çaldığı ve çalmadığı, çalamadığı düdüklerle Emir Preldziç'in ekmeğine yağ sürdü. Tertemiz bloğa faul derken, her defasında bizim Oğuz'un çember altında adeta dayak yemesini görmemek için sırtını çevirdi. Bundan sonrası Fenerbahçe ile Murat Bilicik arasında... Fatih Söylemezoğlu'nu bile sineye çeken bir kulüp ne türlü bir tepki verebilir ki?.. İşte bu sebeple maçları son dakikaya, hakemlerin vicdanına bırakmamak lazım. Fenerbahçe Ülker organizasyonunun vereceği tepkiyi merakla bekliyorum.
Haaaa... Yazmayı unuttum. Bu maçtan sonra Chollet takımı Euroleague heyetine başvurmuş ve "biz Fenerbahçe maçında tarafsız hakem istemiyoruz, Fenerbahçe ile oynayacağımız maçı Murat'la Zafer yönetsin" diye talepte bulunmuşlar. Türk takımıyla oynayacak olmalarına rağmen Türk hakem istiyorlarmış. Bundan sonrası Euroleague yönetimiyle onların arasında...
Lynn Greer'e gelelim... Ukiç'in yokluğunda, bu maçta bile oynayacak durumda değilsen, niye orada durursun ki? Birşey değil, onun vurdumduymazlığı uyuz salgını gibi takıma yayılırsa, işte o zaman fena!
Kendimizi çok ama çok hızlı bir sürede toparlamamız lazım.
Mesaj Yetkileri