Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 13. You may not vote on this poll
-
Konyaspor kazanır
-
Galatasaray kazanır
-
Berabere biter
-
19.Aralık.2010, 19:33
bence cana bişiy yapmadı ki yani gördüklerimiz dahilinde belki göremedğimiz şeyler vardır ama orda illa biri atılacaksa lucas neill olabilirdi, ayrıca emre toraman'ın 95inci dakikaya kadar kart görmemesine anlam veremedim.
anıl'ın gol bulması sevindirici daha etkin bir hucüm organizasyonunda daha iyi şeyler yapabilir yani en azından pinoya verilen şans ona da tanınmalı..
iki haftadır izlediğim karşılaşmalar sonucunda korkum; takımda oynama isteği bitmiş bir kaç kişi var onlar da yeterli itici gücü karşılayamıyor, kewell iyi niyetli ama bi yere kadar.. bugun çağlar önplana çıktı ama genelde vasatın çok altında oynuyoruz.
bir galatasaraylı olarak bugun konyanın puan almasını çok istedim ama gerçekleşmedi.. çünkü 3 puan alınınca herşey halının altına süpürülüyor..
korkum var demiştim onu da ileteyim; bu takıma kimi transfer edebilirsiniz ki her yere ihtiyac var ama sezon ortasındayız ve şu takımın bir iki maçını izleyen bir futbolcu olsam çok kötü durumda değilsem kesinlikle gelmeyi düşünmem, takımın ihtiyacı olan yırtıcı oyuncuları bu ara transfer döneminde kadrosuna katması çok zor.. anca Hagi'nin buldugu ''Romen''ler falan isteyerek takıma katılabilir, onun dışında avrupada tanınmış oyuncular alınmaya kalkarsa iyice ruhsuz bir takım ortaya çıkacak.. haa gerçi gelecek ''Romen''leri destekliyor muyum bilmiyorum
Mesaj Yetkileri