Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
Nihayet evime vardım, yorucu ama güzel bir gün oldu
Balıkesir ile Bandırma arasında ciddi bir husumet var sanırım, İzmir'de problem yaşanmadı ama hem gidişte hem dönüşte Balıkesir ve Susurluk'ta otobüsler taşlandı. Bir-iki kişi yaralandı ambulansla hastaneye götürüldü. Anlam veremiyorum böyle saçma sapan şeylere.

Maça gelecek olursak hakikaten güzel maç oldu. İlk yarı pek keyif vermedi ama ikinci yarı her iki kalede de bolca pozisyon vardı. Ama şunu net söyleyebilirim. Bandırmaspor'da forvet Ozan demiştiler sanırım ismini 54 numara, 3 çok net pozisyonu harcadı, onlardan biri gol olsa çok daha farklı bir sonuç çıkardı ortaya, ya da Bandırmaspor 1 puanla yetinip son 10 dakikayı rölantide geçirmeyi denese dakika olmuş 84, en zor deplasmandasın, 1-1 durum. Takım halinde saldırmanın ne anlamı var ya da penaltı ve 90+4'teki pozisyonlar gol olsa Göztepe çok daha farklı bir sonuçta alabilirdi.
Göztepe taraftarları maç sonunda bizi biraz bekletse de ben memnun kaldım, hiç sorun yaşamadan maçımızı izledik, çıktık, teşekkürler buradan hepsine. Ayrıca İsyan Marşı'na bayıldım.
Düşünceleriniz için Teşekkürler İsyan Marşımızı beğenmeniz daha güzel.