Quote Originally Posted by Lim10 View Post
Bu taktiğin sadece Hoffenheim'de değil, genelde bütün takımlarda en büyük özelliği az gol atıp, az gol yemek.Nitekim sende öyle gidiyorsun.Başlangıç süper.Böyle gidersen Bundesliga şampiyonluğu işten bile değil.Bu arada Weis Sigurdsson'u katlar, cebine koyar be hocamDaha ofansif olmak adına kanatlarıda atak oynatıp, Mc'nin birini Sup. yapıp, Dm'yi Defend yapmanı öneririm nacizane.Başarılar dilerim.Kapatana kadar takipteyim.
Yorumun icin sagol. Dedigin gibi bu taktikle az gol atip az gol yiyorsun. Güzel bir taktik ben genelde 4-4-2 oynarim fakat Hoffenheim'da Ba-Ibisevic-Obasi üclüsü varken bu taktigi deneyeyim dedim Birde o taktik resmini sezon basinda almistim sonradan atak yaptim kanatlarida. Sigurdsson konusunda haklisin bayagi etkisiz sezon basinda iyiydi sonradan performansi düstü yerine Bressan'i oynatiyorum daha etkili oynuyor. Weis'i orta alanda bir kac kez denedim pek bir varlik gösteremedi.

Ilk devreyi lider olarak kapattik.

11. Haftadan 17. Haftaya kadar olan fikstür.

Schalke ile oynadigimiz kupa maci

Schalke'yi adeta ezdik bu kadar farkli bir skor beklemiyordum oyuncularin performansi ligin son haftalarinda yükselmeye basladi özellikle Ba costu son maclarda Birde Metzelder cok talihsiz lig macinda da kendi kalesine gol atmisti bize karsi