Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
Ferrari'yi göndermeye çalışan yönetimin,zihniyetin yapacağı transferden hayır beklemem ben.Ferrari gibi bir stoperiniz var ve göndermek istiyorsunuz?Neymiş,sisteme uymuyormuş.Şeyy..hangi sisteme?
Kardeş bence biraz duygusal davranıyorsun. Yani Matteo'yu hepimiz çok seviyoruz ve gönlümüzde taht kurmasının başlıca nedenlerinden biri Mustafa Denizli döneminde oynadığı oyun ve rakip forvetleri ezişidir. Ama unutmayalım ki Mustafa Hoca'nın sisteminde defans geriye yaslanıyordu ve çok az boşluk veriyorduk ve verilen o az boşluğu da Ferrari fizik , teknik , mental her açıdan doldurabiliyordu. Ben de bu yüzden çok sevdim kendisiniç Mükemmel bir defans ona sözüm yok. Ama takdir edersinki ağır bir oyuncu. Schuster'in sisteminde defans önde kuruluyor ve defans arkasına atılan toplara hemen reaksiyon verebilecek defans oyuncuları lazım. Bkz. Sivok bkz. Ersan.. Ferrari ile çıktığımız maçlarda bu sene Vikingur'a bile fazlasıyla pozisyon verdik kabul etmek lazım. Yoksa biz de kabul ediyoruz Ferrari'nin mükemmel bir defans oyncusu olduğunu..