Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

10 66.67%
  • Bucaspor kazanır

4 26.67%
  • Berabere biter

1 6.67%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 61 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bucaspor [ZTK C Grubu]

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Manucho hayatının maçlarından birisini oynadı. Benim anlam veremediğim olay şu; tamam Serkan hatalı diyelim. Ama Türkiye'nin en iyi savunma hattından biri belkide şu an en iyisi olan ( Gökhan - Yobo - Lugano - Santos ) savunma var iken Musa Aydın ve Manucho bu kadar yıpratıyorsa bir sorun var demektir.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Golleri izlemedim. Ancak öndeki savunma kaleciyi zor durumda bırakıyorsa dünyanın en iyi kalecisi ol en fazla 3 senede 1 maçta coşarsın. %100'lük 5-6 pozisyonu çıkarırsın. Onun haricinde kalecinin pek yapacağı birşey yoktur.

Neticede savunma rahatsız eder, kaleci açıyı daraltır gol önlenir. Biri eksikse sorun vardır.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Yok, bu goller öyle değil... Hele üçüncüsü... Halı sahada yese azarlanır, "biraz dikkatli ol arkadaş" denir.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Maçı izlemeden Serkan'ı savunan arkadaşlar var. Tamam doğru savunma ayrı bir felaket ama yediği goller inanılmaz. İlk yediği golde kolunu dahi açmıyor , son yediği gol ise evlere şenlik sol taç çizgisinden gelen şuta -ki şut üstüne geliyor- sen içeri alırsan bu takımın kalecisi değilsin dmeektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Maçı izlemeden Serkan'ı savunan arkadaşlar var. Tamam doğru savunma ayrı bir felaket ama yediği goller inanılmaz. İlk yediği golde kolunu dahi açmıyor , son yediği gol ise evlere şenlik sol taç çizgisinden gelen şuta -ki şut üstüne geliyor- sen içeri alırsan bu takımın kalecisi değilsin dmeektir.

Eğer bana diyosan Osman ben maçı izledim. Serkan'da hatalı dedim zaten. Ama o 4lü bu kadar hata yapıyosa Serkan'ın yapacağı bişeyde yok. 3. gol felaket haklısın ben bile yemem o golü ki kalecilikten hiç anlamam.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Maçı izlemedim ama maçın skoru herşeyi açıklıyor zaten.Aykut Kocaman ne yazık ki güvenimi boşa çıkardı.Bir maça göre herşey değişiyorsa bu maça göre 4-5 transfere ihtiyacımız var.Artık yeter işin ehli adamlar yönetsin futbol takımını.Yönetim olduğu gibi sıfırlanmalı.Teknik kadro değişmeli.

Gruptan cikma sansi var demi hala Fenerbahcenin

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Serkan bugün ikinci defa kaleye geçti. İlk maçta kaleye gelen dört topun dördünü de yemeyi başarmış, 4/4 yapmıştı. Bugün ise üç top geldi, istikrarını devam ettirdi: 3/3

İki maçta yedide yedi yaptı. Yedi durdu yani...

Mert Günok'un (adını yanlış hatırlamıyorum değil mi) suçu ne?

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Gruptan cikma sansi var demi hala Fenerbahcenin

Aman çıkmasınlar gözünü seveyim. Şuralarda sessiz sedasız elenmek en iyisi... Finalde elenince milletin dilinden kurtulamıyoruz. Memleket meselesi oluyor valla...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Eğer bana diyosan Osman ben maçı izledim. Serkan'da hatalı dedim zaten. Ama o 4lü bu kadar hata yapıyosa Serkan'ın yapacağı bişeyde yok. 3. gol felaket haklısın ben bile yemem o golü ki kalecilikten hiç anlamam.
    Abi o 4lü çok hata yapıyor da bi kaleci 2 maçta bir tane numunelik bi top çıkarmaz mı yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Serkan bugün ikinci defa kaleye geçti. İlk maçta kaleye gelen dört topun dördünü de yemeyi başarmış, 4/4 yapmıştı. Bugün ise üç top geldi, istikrarını devam ettirdi: 3/3

İki maçta yedide yedi yaptı. Yedi durdu yani...

Mert Günok'un (adını yanlış hatırlamıyorum değil mi) suçu ne?
    Ayrıca Mert son maçlarda bayağı başarılıydı ona rağmen anlamsız bir şekilde Mert kesildi.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Vay be elendik ne takım ama helal valla

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Reziller...
    Buca'm adına sevindim helal olsun...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu maçtan sonra Serkan oynamaz herhalde. Ayrıca Fenerbahçe yenseydi ve transfer yapmasaydı durum daha kötü olacaktı, bu yüzden ben Fenerli olsam bu yenilgiye sevinirdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şampiyonlar Ligi
    Europa Lig
    Türkiye Kupası
    Süper Lig

Ölünün adı "Fenerbahçe"
    Yazıklar Olsun
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

http://www.antu.com/AntuGorsel.aspx?ID=532

Antu terbiyesizlik yapmis bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iyi bir hatırlatmada bulunmuş sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Katılıyorum..Aykut Kocaman ne kadar başarısız olsa da Fenerbahçe tarihinin en önemli isimleri arasındadır.O da en az bizim kadar Fenerbahçeli.Eleştiri tabi olacak ama bu biraz ağır kaçmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Büyük takımın kalecisi olacaksan ekstra şeyler yapman lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Since-1907 View Post
    Katılıyorum..Aykut Kocaman ne kadar başarısız olsa da Fenerbahçe tarihinin en önemli isimleri arasındadır.O da en az bizim kadar Fenerbahçeli.Eleştiri tabi olacak ama bu biraz ağır kaçmış.
    Beyler o bi uyarıdır sadece.. Aba altından sopa gösterilmemiş yani..

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Beyler o bi uyarıdır sadece.. Aba altından sopa gösterilmemiş yani..
    Tamam uyarı da yinede biraz sert çıkışılmış.Ortada başarısızlık varsa yönetiminden futbolcusuna kadar herkes suçlu.Tek Aykut Kocaman suçlu gibi gösterilmiş ve daha uygun bir eleştiri olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Since-1907 View Post
    Tamam uyarı da yinede biraz sert çıkışılmış.Ortada başarısızlık varsa yönetiminden futbolcusuna kadar herkes suçlu.Tek Aykut Kocaman suçlu gibi gösterilmiş ve daha uygun bir eleştiri olabilirdi.
    Bilmiyorum, bana çok da ağır gelmedi.. Ha ben Aykut Kocaman'a karşı falan değilim.. Hatta bu takımda Aragones'e 1 sezon dayanıldıysa Aykut'a 2 sezon rahat dayanılır..

Ancak antu bu tür konularda pek de fazla şahıslara bakmaz, icraata bakar.. Resultante İmportante...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Aykut Kocaman ordaki taraftarlardan daha iyi bilir heralde Fenerbahçe'de olduğunu. Ve yine Aykut Kocaman daha iyi bilir ordaki taraftarlardan Fenerbahçe camiasını. Aykut Kocaman resmen yem olarak atılmış...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Aykut Kocaman ordaki taraftarlardan daha iyi bilir heralde Fenerbahçe'de olduğunu. Ve yine Aykut Kocaman daha iyi bilir ordaki taraftarlardan Fenerbahçe camiasını. Aykut Kocaman resmen yem olarak atılmış...
    Doğru söylüyosun aslında mesaj farklı yere, kızım sana söylüyorum gelinim sen işit.. Ancak tekrar diyorum hatırlatma sadece

Bir de güzel bi yönü var bu maç için, Yıllardan sonra illk kez E bloktan yönetim istifa sesleri yükseldi..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Eksik olmuş. Başkanın da bir resmi konulmalıydı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bir arkadaşın, değerli bir Fenerbahçe taraftarının blog sayfasında rastladım aşağıdaki yazıya... Ruhuma tercüman oldu. Satırı satırına imzamı atarım. Özellikle fotoğraf çok duygulandırdı. Puanlar, kupalar, giden birçok şey... Ama asıl giden, asıl kaybedilen Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan değerlerdir. Gelecek nesilleri, varoşlardaki çocukları, tarladaki çiftçiyi, dağdaki çobanı, taşradaki bakkalı kaybediyoruz. Halkı kaybediyoruz. Arkadaştan müsade almadan paylaşıyorum ama umarım anlayış gösterir:

Aslında Tek Suçlu Fenerbahçe Taraftarı

Gecenin sabaha karşı vaktinde bir kardeşimin facebook sayfasında gördüm bu fotoğrafı. Öylece kaldım.

Kim bilir kaç yaşındasın şimdi. Yaşıyorsan izliyorsundur, görüyorsundur. Senden fazla yok artık bizim tribünlerde.

Biletler pahalı, her maça gelemezsin.

Elindeki bayrak lisanslı ürün değilse tribün zabıtaları hesap sorar sana.

"İndirsene o bayrağı çocuk. Sahayı göremiyorum" diyen bile çıkar.

Biz "Yeni nesli kaybediyoruz" dedikçe "kurumsallık" cevabı verenler iyi baksın bu fotoğrafa. Farkında değilsiniz çoğunuz; iki tane tesis, üç tane hisse senedi için halkın sevgisini, camianın nüvesini, varoluş ruhunu satıyor şimdilerde Fenerbahçe'yi yürütenler.

Ve bizler, o tüccarlara karşı isyanın bayrağını böyle dimdik tutamadığımız için suçluyuz. Tabureye tekme atma zamanı geldi de geçiyor...

Canarino / maratonalmaty.blogspot

Nesil
    2006

Nasıl olsa kazanamıyacaktık şimdiden elenmek daha mantıklı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Doğru söylüyosun aslında mesaj farklı yere, kızım sana söylüyorum gelinim sen işit.. Ancak tekrar diyorum hatırlatma sadece

Bir de güzel bi yönü var bu maç için, Yıllardan sonra illk kez E bloktan yönetim istifa sesleri yükseldi..
    Maraton Üst E'den dün yükseldiyse sesler sonu fenadır yıllar sonra oldu çünkü bu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu rezil maç yüzünden dizi kaçtı ona yanıyorum. Maçı izleme gereği duymadım Ve hiçte umurumda değil. Umarım çıkamayız gruptan. Nasılolsa transferede ihtiyacımız yok.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

2 maç kazansa dahi buca ve ankara gücü maçlarını beklemek zorunda eğer 1 yenilgi daha alırsa fener bahçe işte o zaman TÜRKİYE KUPASI MACERASI BİTERR.....

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri