TSL 18. Hafta
Maçın başında sivok'un yerde kalmasıyla penaltı kazandık, 3 Dakika sonra aynı pozisyonda bu sefer Sivok topu aglara gönderdi ve 2-0 Öne geçtik. Q7'nin güzel ortasına aynı güzellikle karşılık veren Holosko'nun golü ile 3-0 lık skor yakaladık. Sonradan ataklarımız devam etsede sonuca gidemedik. Son dakikada yedigimiz gol ile ligde 9 maç aradan sonra evimizde ilk defa gol yedik. Ekrem dağ sakatlıgı nedeniyle, Defans hattına takviye yapmak zorunda kaldık. Gençlerbirliginden Orhan Sam ile anlaştık.
EKRAM DAĞ 1.5 AY SAKATLANDI
TSL 19. Hafta
Kalemize bulan tek gol oda gol oldu. İlk yarının son dakikalarında Kulusic'in golü ile 1-0 yenik soyunma odasına gittik. Uzun süren sakatlıkdan sonra sahalara dönen Ba'nın güzel golü ile beraberligi yakaladık. 89. Dakikada Sivok'un kırmızı kart görmesiyle herşey bitti derken Yeni transferimiz Orhan Sam'ın eski takımına karşı oynadıgı maçta şık golü ile 3 Puanı almasını bildik.
Türkiye Kupası Çeyrek Final
İki maçtada aynı performansı sergiledik. İlk maçta yedigimiz son dakika penaltısı olmasa 2. Maça daha rahat çıkabilirdik. İkinci Maçta Ba ile Ersan'ın üst üste golleri ile Turu atlayan taraf biz olduk. Ricardo Quaresma'nın sakatlanması kötü oldu. Öbür Haftaki derbiye büyük ihtimalle yetişemiyecek.
RİCARDO QUARESMA 1 HAFTA SAKATLANDI.

Originally Posted by
Fearless Coward
Aynen Ba'yı satma Barça'ya falan mutsuz olur gerçi ama diyalogla onu mutluda edebilirsin

Bu Transfer dönemini rahat atlattık. Ses seda çıkmadı Barçadan. 

Originally Posted by
playeray
Ben Baganın taktiğindeki gibi Nihat'ı Amc oynattım adam resmen akıyor. Kadro dışı gibi bir şeydi bende. Bir deniyeyim dedim. Son 3 maçta ilk 11e çıkardım. 3 gol 2 asist yaptı.
Şu taktikde Ya Quaresma yerine yada Holosko yerine oynatmam gerekiyor. İkisi yerinede oynatamam. Ama nihat'ın böyle yedek kalmasına bende sinir oluyorum