olayı çok büyütmeyelim devrim falan değildir, ama başarıdır. sezon sonu serbest kalacak oyuncuya 900 bin verip getirmek, oyuncunun ''ismi ne olursa olsun'', devrim değil ama yapılan transferler başarılıdır.
Zaten orada bir tek oyuncunun ismine ve ödenen ücreti kıstas olarak belirtmiyorum.Öne çıkardığım nokta bu transferlerin planlı ve programlı bir şekilde gerçekleştirilmeleri.Diyorsunki Galatasaray ve Fenerbahçe'de böyle transferler yaptı,abartacak bir şey yok.Mesela Galatasaray geçen sezon devre arasında flaş transferlere imza attı ve dos Santos ve Jo'yu getirdi.Bu adamlar Simao ve Almedia gibi takımlarında as oynarken ve formdayken mi geldiler? Yine bu oyuncular Galatasaray'ın en çok ihtiyaç duydukları mevkilere mi alınmışlardı? Bu sadece geçen sezona örnek.Önceki sezonlardan benim sana söylediğim kıstaslara uygun transferler söyle,ben de diyeyim ki Galatasaray veya Fenerbahçe harbiden planlı programlı bir şekilde ihtiyacı olan bölgelere kaliteli adamlar - hem de devre arasında- getirmiş diyeyim.

Tabata'ya 8 milyon veren yönetim şimdi baş tacı yapılıyor.. işte ben bunu anlamıyorum tamam belli bir transfer politikası ile başarılı olunmuş olabilir ayrıca bu oyuncular kısa zamanda başarı gösterse bile uzun vadeli planların transferleri değildir, tekrarlıyorum geçen senelerde bunları fb ve gs yaparken bu sene bjk yapıyor, haa bu politika ile o seneyi kurtarabilirsiniz..
Tabata'ya 8 milyon veren yönetimle şimdiki yönetim bir değil.Şimdi Quaresma'ya 7 milyon veren bir yönetimimiz var.Tabii ki baş tacı yapacağız.Ayrıca tamam Guti yaş olarak çok yaşlı olabilir - ki ona rağmen iyi performans gösterdiğini kimse inkar edemez- ama Simao o kadar yaşlı değil.2 sene sonra futbolu bırakacakmış gibi değerlendiriyorsun Simao'yu.