''cuk'' oturur benzema, arsenal'e.
''cuk'' oturur benzema, arsenal'e.
kolpa gibi geldi higuain sakatken madrid benzema'yı yollayamaz
bastian schweinsteiger'i alsınlar orta sahaya
Saçma bir takas olur. Hiç sanmıyorum gerçekleşeceğini.
Marcelo böyle form tutmuşken Mourinho onu kesmez. Kaldı ki yedek olarak orda Arbeloa'da oynayabilir..
I'm back...
Bu kadar alternatif varken Clichy'nin alınacağını sanmıyorum.
Her ne kadar Clichy'nin savunma özellikleri Marcelo'dan daha iyi olsa da bu transferin gerçekleşeceğini düşünmüyorum.
Clichy'yi bırakmak istemem Arsenal adına.Benzema'da gelmesin..Neymar'ı alalım.
Gerçekleşeceğini düşünmediğim bir takas haberi...
Higuain'in sakatlığı ile golcü arayışlarına başlayan Real Madrid'de ilk hedef Manchester City'nin Togolu oyuncusu Emmanuel Adebayor.
![]()
Gonzalo Higuain'in sırt sakatlığı Jose Mourinho'yu golcü arayışına itti.
İngiliz "Daİly Mail" gazetesine göre, Real Madrid'in teknik direktörü'nün gözü Premier Lig oyuncularında.
Mourinho'nun, Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile genel menajer Jorge Valadano'ya transfer listesi verdi iddia edildi.
Listenin başında Manchester City'li Emmanuel Adebayor var. Mourinho'nun, Togolu futbolcuyu çok beğendiği biliniyor. Real, Adebayor'u satın alma opsiyonunu saklı tutarak, haziran sonuna kadar kiralık olarak oynatmak istiyor.
Diğer adaylar ise City'den ayrılmak istediğini açıklayan Carlos Tevez ve Manchester United'lı Javier Hernandez.
Real Madrid, Tevez'e 15 milyon euro'dan fazla vermek istemiyor. 22 yaşındaki Hernandez için ise 25 milyon euro'yu gözden çıkardı. Kulüp, Meksikalı futbolcu karşılığında Lassana Diarra'yı da göndermeye de hazır.
Mourinho geçtiğimiz günlerde, sezon başında forvet transferi yapılmamasının hata olduğunu söylemişti. Sorumluluğu genel menajer Valdano'nun omuzlarına yükleyen Portekizli teknik adam, "Sezon başında sadece Higuain ve Benzema ile zorlanacağımızı söylemiştim. Higuain'in sakatlığı ciddi. Elimizde bir tek Benzema kalırsa işimiz daha zor olur" ifadelerini kullanmıştı.
NTVSPOR
Bu Madrid'te Zencileri Alıyor Ama Bir Kaç Sene İçinde Gönderiyorlar Bence Adebayor İçin Asrın Hatası Olur. Nedendir Bilinmez Ama Madrid'te Zenciler Fazla Barınamıyor.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Adebayor'u, Tevez'i anlarım da, Hernandez nedir? Daha takıma geleli 5 ay oldu Ferguson onu neden bıraksın?
ya da daha çok varlık gösterememesine rağmen Madrid ona neden 25 Milyon € gibi yüksek bir rakam versin? haberin içeriğini çoğaltacağız diye gerçekten saçma şeyler ortaya koyuyorlar.
adebayor değil de, tevez Madrid'e gelirse kariyerinin en şaşalı günlerini yaşar.
O değilde City hem tevez hemde Adebayordan aynı anda vazgeçerse zaten saçmalar.
EspanyoL`a da 5 attıLar.
Pedro günden güne harika bir oyuncu oLuyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Real Keşke Tevez'i alsa, Real'in para için değil başarı için mücadele eden oyunculara ihtiyacı var ve tevez başarı için mücadele eden bir oyuncu.
Jose Mourınho, Sevılla'yı 1-0 yendikleri maçın ardından yine uzun süre tartışılacak bir basın toplantısına imza attı. Basın mensuplarına elindeki 13. maddelik bir listeyi gösteren Mourinho, "Bunlar hakemin maçta aleyhimizde yaptığı hatalardan not aldıklarım" dedi.
![]()
La Liga'da lider Barcelona'nın en yakın takipçisi Real Madrid, Sevilla'yı yenerken bir hayli zorlandı. Galibiyeti getiren tek golü 77. dakikada Angel di Maria atarken, maç sonrası basın toplantısında teknik direktör Jose Mourinho'nun hedefinde karşılaşmanın hakemi Clos Gomes vardı.
90 dakika boyunca aleyhlerine 13 ciddi hata yapıldığını iddia eden Mourinho elindeki listeyi basın mensuplarına gösterdi ancak ceza alma ihtimalini gerekçe göstererek maddeleri okumadı. "Takımımın savunulmaya ihtiyacı var" diyen Portekizli teknik adam, "Eğer ben düşüncelerimi söylersem gazetelerin manşetlerine çıkarım. Kulübümüzün bir yapısı var ve sorumlulardan hakkımızı korumalarını istiyorum. Başkan Florentino Perez'le toplantı yapmak için randevu alacağım" ifadelerini kullandı.
90 dakika içinde hakem Gomes'in 63. dakikada durum 0-0 iken Carvalho'ya gösterdiği kırmızı kart Bernabeu tribünlerinin en çok tepkisini çeken karar olmuştu. Mourinho'nun listesinde ağırlıklı olarak ofsayt nedeniyle kesilen ataklarının yanı sıra rakibin faullerinde çıkmayan sarı kartlar yer aldı.
Karşılaşma hakkında teknik değerlendirme yapmayan Mourinho, "Unutmak istediğimiz, çok kötü bir oyun oldu. Bu maçı seyretmek için para ödemezdim onun yerine evde Eurosport'tan Vietnam ligi maçı seyretsem de olurdu" şeklinde ilginç bir yaklaşımda bulundu.
Bu arada hakem Clos Gomes'ten şikayet eden sadece Mourinho değildi. Genel menajer Jorge Valdano, hakemin kontrolü kaybederek yanlış kararlar verdiğini iddia etti. Karşılaşmanın tek golünün hazırlayıcısı olan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil de, twitter hesabında "Hem Sevilla'yı hem hakemi yendik" dedi.
NTVSPOR
At madrid mendes ile 4.5 veya 5.5 yıllık anlaşmış.
PSV'yle sezon sonu sözleşmesi biteceğinden dolayı Afellay'ı Barcelona 3 milyon avroya transfer etti.
Afellay Barcelona'da 20 numarayı giyecek.
Ucuza gelmiş gerçekten. Faydalı olucaktır diye düşünüyorum. Tabi forma şansı bulabilirse.
Muhtemelen Pedro'nun yerine oynayacak. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olmasından dolayı bukadar ucuza geldi.
Birde Barcelonanın oyun anlayışına alışması gerek. Yoksa Bir İbrahimoviç Bir Mascherano gibi olmasın.
Doğru haber :d
kanatların ve orta sahanın rotasyon oyuncusu olur. bilemiyorum ama belki de çok az oynar. pedro'dan daha yetenekli olmasına rağmen pedro'nun yerinde oynayamaz. pedro taktik bilgisi çok yüksek, ne yaptığını, guardiola'nın oynattığı futbolu bilen bir oyuncu. bojan bile pedro'nun yerini alamıyor.
İniesta'ya 100 Milyon € teklif edeceği konuşuluyordu Man.City'nin. Kimbilir belki o teklifi kabul edip İniesta'nın yerinde oynatmayı denerler.![]()
I'm back...
bonservis bedelini belirtmen iyi olmuş, çünkü bazı yerlerde 20 milyon küsür ödendiği iddaa ediliyordu.
ayrıca ben de affelay'ın rotasyon oyuncusu olacağını düşünüyorum, öyle çok ahım şahım bir yetenek değil şu 6 aylık süreçte izlediğim kadarı ile. pedro'yu mümkün değil kesemez.
çok doğru aslında bende katılıyorum
Malaga Bayern Münichden Arjantinli Defans Oyuncusu Demichelis'i 6 aylığına kiraladı.
Demichelis: “Malaga tam bana göre”
Kiralık olarak Malaga’ya giden Bayern Münihli Martin Demichelis, La Liga’da forma giyecek olmanın heyecanını yaşıyor.
Bayern Münih’te gözden çıkarılan Arjantinli savunma oyuncusu Martin Demichelis, Malaga’ya transferinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Alman devinin formasını 174 kez giyen başarılı oyuncu, sezonun ikinci bölümünde Malaga’nın başarısı için ter dökecek.
Transferi hakkında Bild’e açıklamalarda bulunan Demichelis, “Bence mükemmel bir transfer oldu. Bayern ile unutulmaz anlar yaşamadım ama artık devam etme zamanı. Yeni yılda İspanya’da olacağım” dedi.
30 yaşındaki savunma oyuncusunun sezon sonuna kadar kiralayan Malaga yönetimi, sezon sonunda 3 milyon avroluk bonservis bedeliyle transfer kalıcı hale getirebilecek. Bu sezon Bayern formasıyla 6 maça çıkan Demichelis’in 2012’ye kadar Alman deviyle sözleşmesi bulunuyor.
yok artık![]()
Ya adamlar 3 milyon € bi bedele böyle iyi bi stoper alabiliyo biz hala bakıyoruz.Ne demeli