1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: FENERBAHÇEDEN 20 trilyonluk piyango

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Cool FENERBAHÇEDEN 20 trilyonluk piyango

Yönetim, 100. yıl şerefine düzenleyeceği piyangonun hazırlıklarını tamamladı. Biletlerin basımı için, transferlerin yapılması bekleniyor Rakipleri borç içinde çırpınırken, Fenerbahçe’ye sürekli ek gelir kalemleri ekleyen yönetim, 20 milyon YTL (20 trilyon TL) getirecek eşya piyangosunda son aşamaya geldi. 3 milyon adet basılması ve 10 YTL’den satışa çıkartılması düşünülen piyango biletlerinin, temmuz ortasında satışa sunulması bekleniyor. Fenerbahçe Kulübü’nün kuruluşunun 100. yılı şerefine düzenlenecek eşya piyangosundan, net 20 milyon YTL gelir hedefleniyor. Futbolcuların, yöneticilerin ve teknik adamların fotoğrafların da yer alacağı piyango biletlerinin basılması için, tüm transferlerin tamamlanması bekleniyor. Büyük ve sürpriz hediyelerin dağıtılacağı piyangoya sadece Sarı-Lacivertli taraftarların değil, herkesin büyük ilgi göstermesine kesin gözüyle bakılıyor.
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

fenerbaheçinin bu işlere bakan adamını bulup akıl danışmak lazım acayip para getrecek işler, projeler yapıyor buda çok güzel gelir saglaya bilir sonuçta 10 ytl hiç çok uygun ve sonucunda hedıyede kazana bılırsın.

Çok iyi bir hatıra eşyası olacak.

ya arkadaşlar bu işler bu kadar basit mi allahaşkına ... bir piyango yapıpda 20 milyon ytl net gelir getireceğine inanıyormusunuz ... üstelik bunu daha önce galatasaray ve bjk den de duymuştum aynı böyle bir kampanya ama yapmadılar ... nedenini bilmiyorum ... ama ben bu kadar basit olacağını sanmıyorum ... ya yöneticilik çok basit oldu ya da para kazanmak çok basit oldu ....

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by paco
    ya arkadaşlar bu işler bu kadar basit mi allahaşkına ... bir piyango yapıpda 20 milyon ytl net gelir getireceğine inanıyormusunuz ... üstelik bunu daha önce galatasaray ve bjk den de duymuştum aynı böyle bir kampanya ama yapmadılar ... nedenini bilmiyorum ... ama ben bu kadar basit olacağını sanmıyorum ... ya yöneticilik çok basit oldu ya da para kazanmak çok basit oldu ....
    Paco'cum.Bişey Hatırlatırım.

Quote Originally Posted by Fatih Altaylı
    Kandırmayın Fenerbahçelileri.Alex malex Gelmez.O kadar Dev Klüpler İsterken Fenerbahçe'ye mi kaldı Alex?
    İsteyince oluyor biliyor musun ? Birazda imkan varsa
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri