Aynen çıkar çıkmaz favori personelde koçun ismi yazıyor büyük ihtimal etkiliyor diye biliyorm bende buradan yola çıktım
Aynen çıkar çıkmaz favori personelde koçun ismi yazıyor büyük ihtimal etkiliyor diye biliyorm bende buradan yola çıktım
Epey uğraştım bu konuda.Antrenman tesislerini geliştirmek olsun, süper Youth Coach'larla anlaşmak olsun.Baktım çıkmıyor.Hiç uğraşmıyorum şimdiÇok çok iyi özellikleri olmadıkça takımdaki YC'ları kovuyorum, yerlerine as takıma yararlı Coach'lar alıyorum.Çünkü etkisi olduğunu düşünmüyorum, ne antrenman tesisinin, ne YC'ların.Ha şuda var hiçbir klüpte 7-8 sene gibi uzun sürelerde kalmam.Belki ondan sonra faydası oluyordur o konude birşey diyemem.Fizandaki adı sanı duyulmamış klüplerde Essien'ler, Drogba'lar çıkıyor.Klüplerde ne antrenman tesisi var nede adam gibi Coach.Çıkacaksa yine çıkıyor, çıkmayacaksa çıkmıyor.Bundan dolayı oyunun daha gerçekçi olduğunu kabullenmek için iyimser düşünmeyin derim bu konuda.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."