1 ile 30 arası toplam 189 sonuç

Konu: Ghana-FC København Elele Kupalara Ambargo Koymaya [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

o 47 şutu görünce anında kapadım kariyeri zaten 2. senede Kobenhavn ile UEFA'da şampiyon olmak İMKANSIZ..İstediğin kadar itiraz et..

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    o 47 şutu görünce anında kapadım kariyeri zaten 2. senede Kobenhavn ile UEFA'da şampiyon olmak İMKANSIZ..İstediğin kadar itiraz et..

Hiçbirşey İmkansız değildir ki görüldüğü üzere imkansızda değilmiş zaten. İyi oyuncular + iyi bir taktikle kazanılabilir.Maçların hepsini tek tek paylaştım ve maçların genelinde üstün taraf bizdik.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Kaan Kanka İMKANSIZ Diye BirŞey Yoktur Fm'de Save Alıp Maçı Yenilince Oynamak Diye Bişey Var Hani Uefa ' da Neredeyse Hiç Yenilmemiş . Yorumsuz . Beraberlikte Yok Galiba ...
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Kaan Kanka İMKANSIZ Diye BirŞey Yoktur Fm'de Save Alıp Maçı Yenilince Oynamak Diye Bişey Var Hani Uefa ' da Neredeyse Hiç Yenilmemiş . Yorumsuz . Beraberlikte Yok Galiba ...

Şimdi kariyeri oynayan arkadaş benim forumda paylaşmış olduğum taktik ile oynuyor. İstersen sen de bir dene. Takımı oturt sonra save alıp yeniden oynamak mı sen karar ver.

Bence bu kadar üstüne gitmemek lazım. Zaten çekilen şutların çoğu ceza sahası dışından.

Mesaj Yetkileri