Valla son yamayla gs nin durumu düzeltilmiş avrupada iyi oynuyorlar ligdede beni 3.senemde trabzonla zorluyorlar bjk gene aynı değişme yok etkisiz,avrupada başarısısız gerçektede oldugu gibi ancak milli takım çok başarılı yamaları yüklemeden önce 2014 dünya kupasını almıslardı,yamalarla yeni oyun açtım 2012 avrupa sampiyonu oldular 2014 e gelmedim umarım gene sampiyon oluruz ozman insanın oynayası geliyor milli takım bazında başarılı olunca yavas yavas ligdeki takımların kaliteside artıyor misal antalyaspor monzon u aldı gs saçma saçma trasnfer yapmıyor dediğim gibi bjk nin etkinliği azalmıs trabzon gene süper zorluyor.Avrupadada trabzon gs ve ben fb etkiliyiz örnek 3.sezonda trabzon avrupa kupasında valencia dortmund lille olan grubunu 1.tamamladı dortmundu valenciayı lille yi yendi hep,galatasary at madrid arsenal young boys şampiyoonlar ligi grubunda 9 puan toplayıp uefaya kaldı arsenalı yenmişti fln ben ümitliyim önümüzdeki senelerde daha iyi olacak takımlarımız en azından benim oyununmda