Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
Eylül'de şampiyonuz lafını eğer ciddi anladıysan birşey demiyorum zekana hayranım diyim sadece. Kimsede rakibi küçük görme flaan yok. Sen kendi iç dünyanda öyle hissediyorsun bence. Bugün başka takımın başkanı çıkıp ligi hallaç pamuğu gibi atarız derken , bırakta yıldızları biraraya getirmiş takım taraftarları da iddialı konuşabilsin.

Ha bi de niye sen alındın acaba mesajıma ben seni kastetmedim ucu açık belki Sergen'i kastettim ?

Hem acik secik sekilde birini kastedik ismini yazmayacaksin, sonra da isin icinden bu sekilde siyrilmaya calisacaksin, buna argoda guzel bir tabir var, ama bir renktasa kullanmayim bunu.

Eylulde sampiyonuz lafini elbette mecaz olarak kullandin, ama sanirim rahat sampiyonuz, fark atariz anlaminda soyledin. Ve bir gercek var ki su an liderden 14, 2nciden 9 puan gerideyiz, gercekler ortada. Demek ki neymis? O kadar iddiali konusmamak gerekirmis, oyle degil mi? Ve bu cumleleri sana ozellikle yoneltmiyorum, genel olarak bizim taraftardan su an boyle bir anlamsiz cosku ve ozguven var, Forza'ya girip 5 dakika dolasirsan anlarsin ne demek istedigimi. Cosku guzel birsey, ama sonra en ufak bir basarisizlikta yarattigi hayal kirikligi ve hezeyan da bir o kadar buyuk oluyor.