arkadaşlar burda sizlerin yazdığı çözümlerin hepsini denedim ama yine alıyorum aynı hatayı.oyunu kaldırdım tekrardan kurdum aynı hatayı veriyor yine maalesef. bence donanımla ilgili bi problem bu çünkü ben daha önceki fm lerde hiç böyle bi hatayla karşılaşmadım. ama bi an önce kesin çözümü varsa bu hatanın halletmek isterim fm artık hayatımızın bi parçası oynamadan olmuyo...

Alıntılı Yanıtla

gün falan bizi bozar yani hatırlıyorum fm 2006 da haftalık yapayım dedim,6.gün oyun oyun dışı kalınca 1 güne dönmüştüm o zamandan beri günlük kayıt yaparım.
tanıştım bende bazen uzun süre almıyorum bazen aynı gün içinde 2-3 kez farklı yerlerde ard arda alıyorum bazen 2-3 günde bir alıyorum ama belli olmuyor ve en çok üzüldüğümde oyuna devam ederken ve başarılı sonuçlar almışken küt diye kapanması ve save etmemiş olmam hemde aklımda hata verir dur şunu kaydedeyim deyip kaydetmeyi unutup tam devam et'e basınca yada bir yere girince zınk diye karşıma çıkan karabela. Allah canını alsın crash dump gözün kör ayakların felç oolsunnn boyu devrilesice sıçan