Yollarımızı ayırdık
Başarıyla bitirdiğimiz ilk yarının sonrasında teknik kadromuzun yapmış olduğu değerlendirmeler sonucunda; bu dönem itibarıyla bazı oyuncularımızla ayrılık kararı aldık.
Kadromuzda bulunan genç oyuncularımızdan Özgür Uysal ve Tuğrul Bitin’in kiralanmasına, Rahman Soyudoğru, Murat Efe Kura ve Ali Mumcu’nun satış listesine konulmasına, kaptanımız Yılmaz Özlem ile de önümüzdeki dönemde yollarımızın ayrılmasına karar verilmiştir.
Kaptanımız Yılmaz Özlem'e kulübümüze geldiği günden bu güne kadar olan hizmetlerinden ve göstermiş olduğu profesyonellik ile örnek davranışlarından dolayı teşekkür ediyor. Kendisine bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyoruz.
Kaynak: Goztepe Spor Klubu Resmi Internet Sitesi
22.12.2010
Direktor Ali Gultiken' in ilk yari degerlendirmesi icin yaptigi basin toplantisindan alinti;
"13 maçta 32 puan alarak 2,5 puan ortalamasıyla süper ligin lideri Trabzonspor’un yakaladığı ortalamayı yakaladık.
Genç kuşaklar bilmeyebilir ama ben Efsane Göztepe’yi iyi biliyorum. Ben buraya o günleri tekrar yaşamanın inancıyla geldim. Geleceğin Göztepe’sini tüm ekibimiz, tüm camiamız ve tüm taraftarımızla inşa ediyoruz."

Alıntılı Yanıtla