Takımı Bir Gözden Geçirelim..
(+) Göze Giren Oyuncular
Anıl Dilaver : Ne yalan söyleyeyim kendisine Baros'tan daha çok güveniyorum.ZTK maçlarında onu deneme altına almıştım çokta iyiydi.Fenerbahçe derbisinde son kısımlarda oynatacağım onu ancak ondan sonra ki maçlarda daha çok forma şansı bulacağını söylemeliyim.Anıl bizim için çok önemli bir forvet haline gelecek Arda gibi yıldızı parlayacak oyunculardan birisi.Zamanı gelince Anıl'ın Avrupa yolunu da açacağım Arda gibi.
Emre Çolak : Emre'nin ne olduğunu bilmeyen yoktur gerçi performansı da gayet iyiydi kupa maçlarında.Takıma gelecek yeni yabancıdan sonra forma şansı azalacak ama Tunay ile forma kapışmasına gireceklerini belirteyim.Kim iyi olursa kapar formayı her hafta..Ayrımcılık yapmam hiç bir zaman..
Çağlar Birinci : Sol bekte güveneceğim ilk isim Çağlar.Kupa maçlarında tam istediğim gibi oynadı ve benden tam not aldı.Performansını devam ettirirse seneye de ilk 11'de yeri garanti.
Serkan Kurtuluş : Sağ bekte Sabri ile sık sık değişmeli oynayacaklar aynı Tunay-Emre gibi..İyi olan kapacak formayı her zaman..Serkan kupa maçlarında çok iyiydi bu performansını devam ettireceğini düşünüyorum.