Çok iyi adam be. İnşallah gerçekleşir bu transfer.
Çok iyi adam be. İnşallah gerçekleşir bu transfer.
Biglia eğer gelirse çok harika olur..Tam aranan adam..
Lucas Biglia iyi adamdır ama ilk parladığı zamanlar neyse şimdi de o
istikrarlı ama fazla geliştiremedi kendini , iyi adamdır Galatasaray kalitesindemidir onu bilemem
orta saha yükünü cana ile ikisi kaldıramazlar 3.üncü bir adam daha alınması lazım
Biglia nasil bi oyuncu hic bilmiyorum. Bilgi verebilecek var mi?
İki yönlü bir oyuncu Biglia bildiğim kadarıyla.1,78 metre boyunda ve 75 kilo.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Anderlech'te oynuyor. Oyunu her iki yönüylede oynayabilen bir oyuncu. Teknik ve savunma özellikleri ortalama. Galatasaray için aranan kan.
Tesekkurler arkadaslar fm'ye gore aradigimiz adam, hayirlisi..
Hadi ya sevinmiştik ne güzelZorunlu Açıklama
Bugün yayınlanan HaberTürk gazetesinde AHT kaynak gösterilerek yer alan; Ayhan Akman’ın Konyaspor yöneticileri ile görüştüğü ve futbolcumuzun Konyaspor’a gideceği yönündeki haber gerçeği yansıtmamaktadır.
Kamuoyuna duyurulur.
Galatasaray Sportif A.Ş.![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bu takimda Ayhan'dan önce gitmesi gereken birsürü oyuncu var
Bu Formica mıdır nedir, ilk defa duyuyorum. Bir kaç yerde haber gördüm yalnız, kulübü 5 milyon euro istiyormuş, bizimkiler de 3.5 milyon euro veriyormuş. Ya birileri ciddi ciddi uyduruyor, ya da bu adamı alacağız biz.. Bakalım, görelim..
Bence yine sezon başındaki gibi olur basında adı çıkmayan biri gelecek bence..
Bu Formica yeni kurulan Scout ekibinin buldugu bir oyuncu olabilir videolari baya iyi ama videoya bakarsak Serdar Özkan su an Barcadaydi
Bence kim gelirse gelsin GS 2.devrede yeni stadın da etkisiyle iyi bir performans göterecektir.
Scoutgs acikladi Biglia Gs'de dedi umarim dogrudur
Yok Rosicky ve Ledesma aciklandi gelmedi ben onlari hatirliyorum Biglia aciklandi demediler sanirim
Hayirli olsun o zaman Biglia. Ortasahaya ihtiyac kalmadogi icin Hurriyet'in gelmeyecek olmasi sevindirici..
Cana-Biglia yanyana onlerinde Arda Turan oynayacak. Hagi'nin kafasindaki plan Arda icin 10 numara pozisyonunda oynatmak.
Arda'nın bence yeri sol açık olmalı her zaman ordan içeriye katedişi , orta yapması falan Arda'yı şu günkü haline getiren şey bence , Cana Biglia ikilisi ise bence orta saha için yeterli değil kesinlikle hem Türk hem yabancı transferi yapılmalı , yoksa cana veya biglia olmadığı durumda yine yanında ayhan , mustafa sarp , barış oynayacak ?
Ntvspor Taner Yalcin'i almak uzere oldugumuzu yazmis. Once Biglia sonra Taner.. Allah nazarlardan korusun.
Arjantin basınına göre de Formica'ya teklif yapmışız, Newell Formica'yı bırakabilirmiş.. Şöyle genç, potansiyelli transferler yapıp yanına Hürriyet'i alsak kimse laf etmez ama birden insan önünde Hürriyet'i görünce celalleniyor. Geçen attığım mesajı okuyunca o anki sinirim geldi aklımaBiz Keita, Elano, Giovani, Jo, Neill geldiğinde de kalkıp Gökhan Zan'ı aldık yani her sene 1 bedava transferimiz var.
Forvete de bir alternatif almamız şart yalnız.
Formica fena bir oyuncu değil ancak Arjantinlilerin Türkiye'de başarılı olma oranına baktığımızda pek doğru bir transfer olmayacağı görüşündeyim.
Benim de tek korkum o zaten ama elimizdeki Arjantinli'yi de ne derece kullandığımız tartışılır. (Insua)
Veeeee... Formica'dan İlk Mesaj...
Galatasaray'ın listesindeki Arjantinli golcü Formica'nın Menajeri Andreas Gertsos konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Galatasaray’ın gündemine gelen ve yeni Maradona benzetmesiyle lanse edilen Arjantinli orta saha oyuncusu Mauro Formica’nın Avrupa’daki temsil haklarını elinde bulunduran FIFA menajeri Andreas Gertsos, Radyospor’a konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
Galatasaray’dan bir teklif aldınız mı?
Şu ana kadar Galatasaray’dan hiçbir yetkili bizimle temas kurmadı. Ama şu bir gerçek ki Mauro, Avrupalı pek çok takımın ilgisini çeken bir futbolcu.
GALATASARAY’IN TEKLİFİ HEYECAN VERİR
Galatasaray’ın bu futbolcuyla ilgilendiğinden bahsediliyor. Teklif gelirse yanıtınız ne olur?
Galatasaray gibi tarihi başarılarla dolu bir kulüpten teklif almak elbette ki heyecan verici olur. Teklifi değerlendirmeye alırız ve şartlara bakarız. Ancak şu anda böyle bir şey yok. Ayrıca Mauro’nun Newell’s Old Boys’la sözleşmesi devam ediyor.
MAURO AVRUPA’DA OYNAMAK İSTİYOR
Sizce Mauro Fornica’nın, Galatasaray ve Türk futboluna bakış açısı nedir?
Her Arjantinli ya da Güney Amerikalı futbolcu gibi, Mauro da Avrupa’yı kariyeri için büyük bir sıçrama noktası olarak görüyor. Avrupalı pet çok kulüp onunla ilgileniyor; ama bizim karar vermemiz için bir teklif gelmesi gerekiyor. Türk basınında ne yazıldığını bilmiyorum; ama şu anda anlaşma yok; biz gelebilecek tekliflere açığız ve hepsini değerlendireceğiz.
GALATASARAY ÇOK BÜYÜK BİR KULÜP
Sizin, kişisel olarak, Galatasaray’a bakış açınız nedir?
Elbette ki çok iyi. Galatasaray, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden bir tanesi ve tarihi başarılarla dolu. Doğal olarak futbolcumun vizyonu açısından Galatasaray çok önemli bir kulüp; ama ortada bir teklif olmadan çok fazla yorum yapmak doğru olmaz.
internetspor
Frankfurt'lu Cenk Tosun devre arasinda takimdan ayrilabilirmis biz ve Antep ilgileniyormus.
Galatasaray forvete alternatif olarak Fenerbahçe'den G.Ünal'ı almalıydı bana göre. Baros'un yokluğunda oynayabilecek Türkiye seviyesine göre üst düzey bir forvetti. Göstereceği performansa görede sezon sonu bonservisi alınabilirdi.