Sayfa 222 / 480 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon
6,631 ile 6,660 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sadece türkiye standardının az üstünde olan bir sezer için 5-6 milyon isteniyorsa elbet nefret edilir, zamanında kayseri'den de nefret edildi, bursa'dan da ediliyor içten içe. bu oyuncuları aldığında satmaya kalksan 10 etmeyeceği gibi, 5-6 milyon da etmiyorlar.

birilerinin parası var diye çakal olmaya gerek yok.

bu gökhan ünal,mehmet topuz gibiler içinde geçerli. şu an hiç bir yerdeler. satsanız beş kuruş etmez. zamanında serkat aykutlar,okan yılmazlar da böyleydi merak etmeyin. bundan sonra zaten üst düzey futbolcu yetiştirseniz bile büyükler sizden futbolcu almayacak kıvama geldi, siz adamın hakkı olan bedeli istemiyorsunuz, amacınız üç beş de olsa yolmak.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Gercekten cok basarili Anadolu kulupleri. Kapanip catenaccio futbolu oynamak, rakipleri sakatlamaya yonelik hareketler yapmak, surekli yere yatip atis geciktirip zaman gecirmek, televizyonda komple fakirlik edebiyati yaparak gercekten cok basarili oluyorsunuz. Bursa'nin basarisini Sampiyonlar Liginde gorduk, cirkef Turk takimlarin olmadigi UEFA'da Besiktas'in ne yaptigini da goruyoruz. Sezer, Yekta gibi oyunculara 5-6 milyon euro istemek resmen rakibi yolmaktir, cakalliktir, baska birsey degil. Manchester City de oyuncularini bedavaya vermiyor, hatta istenilen bedeller odenmedigi icin Adebayor, Jo, Santra Cruz gibi oyuncular hala kulupte.
    Sizin cok basarili Anadolu topculariniz 15 tane oyuncuyu sakatlamasaydi Besiktas'in nerede oldugunu da gorecektik, gecen sene sahada top oynamak isteyen GS'yi bu sekilde bitirdiniz, simdi aynisini BJK'de yapip bununla ovunuyorsunuz bir de.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    sadece türkiye standardının az üstünde olan bir sezer için 5-6 milyon isteniyorsa elbet nefret edilir, zamanında kayseri'den de nefret edildi, bursa'dan da ediliyor içten içe. bu oyuncuları aldığında satmaya kalksan 10 etmeyeceği gibi, 5-6 milyon da etmiyorlar.

birilerinin parası var diye çakal olmaya gerek yok.

bu gökhan ünal,mehmet topuz gibiler içinde geçerli. şu an hiç bir yerdeler. satsanız beş kuruş etmez. zamanında serkat aykutlar,okan yılmazlar da böyleydi merak etmeyin. bundan sonra zaten üst düzey futbolcu yetiştirseniz bile büyükler sizden futbolcu almayacak kıvama geldi, siz adamın hakkı olan bedeli istemiyorsunuz, amacınız üç beş de olsa yolmak.

6 milyon € çok bi para kabul. Ancak bunun suçunu bizde bulmanız manasız. Suçu birazda kendinde aramak değil mi Serkan? Piyasayı yükselten kim oldu? Mehmet Topuz 8 eder mi örnek çok...

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Gercekten cok basarili Anadolu kulupleri. Kapanip catenaccio futbolu oynamak, rakipleri sakatlamaya yonelik hareketler yapmak, surekli yere yatip atis geciktirip zaman gecirmek, televizyonda komple fakirlik edebiyati yaparak gercekten cok basarili oluyorsunuz. Bursa'nin basarisini Sampiyonlar Liginde gorduk, cirkef Turk takimlarin olmadigi UEFA'da Besiktas'in ne yaptigini da goruyoruz. Sezer, Yekta gibi oyunculara 5-6 milyon euro istemek resmen rakibi yolmaktir, cakalliktir, baska birsey degil. Manchester City de oyuncularini bedavaya vermiyor, hatta istenilen bedeller odenmedigi icin Adebayor, Jo, Santra Cruz gibi oyuncular hala kulupte.
    Sizin cok basarili Anadolu topculariniz 15 tane oyuncuyu sakatlamasaydi Besiktas'in nerede oldugunu da gorecektik, gecen sene sahada top oynamak isteyen GS'yi bu sekilde bitirdiniz, simdi aynisini BJK'de yapip bununla ovunuyorsunuz bir de.
    Fakir edebiyatı yapıyorsunuz demişsin son paragrafta kendin yapmışsın. Ama üste çıkmakta üstünüze yok. Bak hemen Anadolu kulübü diye fakir edebiyatı yapmakla suçladın. Senelerce böyle yapıldı zaten. Hangi Anadolu kulübünde bir oyuncu sivrildi gidip aldınız. Sonrada; "Anadolu'dan neden futbolcu çıkmıyor?" diye suni gündemler yarattı yandaş medyanız. Doğru düzgün futbol oynayan Trabzonspor konuşulmayıp, ne oynadığını bilmeyen Galatasaray, sakatlarının neden çok olduğu Beşiktaş, Aykut Kocaman'ın oyun felsefesine uymayan Fenerbahçe konuşuldu. Ama kimse dönüp son 2.5 sezonun Bursaspor'unu, son 1.5 sezonun Trabzonspor'unu, son 4 sezonun Kayserispor'unu, ilk devrenin Karabükspor'unu, sorunları olan Ankaragücü'nü masaya yatırmadı. 15 senedir Avrupa kupalarında Beşiktaş ne yapmış? Fenerbahçe'nin çeyrek finalden başka başarısı ne? Galatasaray'ın 1999-2000-2001 yıllarındaki halinden eser var mı? Gidip Metalist'e, Karpaty'e, Trömsö'ye, Young Boys'a, PAOK'a elenir oldu takımlar. Ben Bursaspor'u çok eleştirdim, ama hakta veriyorum. Bursaspor en az 5 puan almalıydı bence. Ama tecrübesizlik böyle birşey. Eskişehirspor ne zaman Beşiktaş'ı, Galatasaray'ı, Fenerbahçe'yi bitirmiş? Tekrar söylüyorum Sezer Öztürk için 6 milyon € çok. İstenilmemiştir bile. Hatta benim duyduğum 3 Milyon € isteniyor. O da takımının kilit futbolcusu olan bir kulübün isteyebileceği bir para. Hatta bir önemli nokta daha var. Sezer'in aklını karıştıranda Ahmet Bulut'tur. Ahmet Bulut'un şu sıralar Beşiktaş ile arasının çok iyi olduğunu anlatmayada hiç gerek yok sanırım.
    I'm back...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

İsteyen istediği oyuncuyu alıp almamakta serbesttir. Madem yüksek bonservis bedelleri vermek istemiyorsun, altyapıdan daha fazla oyuncu çıkar ya da kontratının bitmesini bekle. Bu şimdiye kadar anadolu kulüplerinin devamını sağlayan kazanç noktası oldu bana göre. Yeni yeni tv gelirleri falan artıyorda, satmayız bırakmayız falan diyorlar.

Ayrıca, Sezer Öztürk Eskişehir altyapısından çıkmadı ki... Zamanında Beşiktaş ya da Trabzon keşfedip alsaydı adamı. Hiç kimseyi suçlamaya gerek yok. Belki de Eskişehir zamanında kendince riskler alarak bu oyuncuyu getirdi. Üstüne fiyat koymak da en doğal hakkıdır. Ancak karşılıklı tartışma şeklinde geçen kısımda iki tarafında görüşlerine katılmıyorum. Beşiktaş Avrupa da başarısızdı da Bursa ya da Trabzon mu başarılı oldu, Avrupa ya gidince. Tam tersi olarak düzgün olarak yönetilen bi kulüp olsan, oyuncuyu neden apar topar yollamak zorunda kalasın. Tabi ki bi şeyler feda edeceksin. Hem ilk yarı itibariyle 6 tane harika yabancısı olan kaç takım vardı ki? En beğendiğim Beşiktaş bile 10 yabancıdan 5 ini ayırıyor, kalanlardan da en az 4 ünü göndermeye çalışıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    İsteyen istediği oyuncuyu alıp almamakta serbesttir. Madem yüksek bonservis bedelleri vermek istemiyorsun, altyapıdan daha fazla oyuncu çıkar ya da kontratının bitmesini bekle. Bu şimdiye kadar anadolu kulüplerinin devamını sağlayan kazanç noktası oldu bana göre. Yeni yeni tv gelirleri falan artıyorda, satmayız bırakmayız falan diyorlar.

Ayrıca, Sezer Öztürk Eskişehir altyapısından çıkmadı ki... Zamanında Beşiktaş ya da Trabzon keşfedip alsaydı adamı. Hiç kimseyi suçlamaya gerek yok. Belki de Eskişehir zamanında kendince riskler alarak bu oyuncuyu getirdi. Üstüne fiyat koymak da en doğal hakkıdır. Ancak karşılıklı tartışma şeklinde geçen kısımda iki tarafında görüşlerine katılmıyorum. Beşiktaş Avrupa da başarısızdı da Bursa ya da Trabzon mu başarılı oldu, Avrupa ya gidince. Tam tersi olarak düzgün olarak yönetilen bi kulüp olsan, oyuncuyu neden apar topar yollamak zorunda kalasın. Tabi ki bi şeyler feda edeceksin. Hem ilk yarı itibariyle 6 tane harika yabancısı olan kaç takım vardı ki? En beğendiğim Beşiktaş bile 10 yabancıdan 5 ini ayırıyor, kalanlardan da en az 4 ünü göndermeye çalışıyor.
    Sınırsız yabancı da gelirse hepten kaybolacakmış gibi sürekli de gündemde tutuluyor yabancı sınırı. Sezer için değer biçmeye gerek yok. Klübü istediği parayı belirlemiş ve konu bitmiştir. Yoruma açık bir durum yok. En sevmediğim şey de yorum yapmak özellikle de para hakkında yorum yapmak. (Pahalı ya da ucuz, çok yüksek vs.) (sen Tabata'ya, Holosko'ya, Serdar Kurtuluş'a bonservis ve oyuncu verirsen piyasayı yükseltirsen olacak vs.) .Piyasa durgunsa böyle şeyler olur. Ayhan'ın 8,000,000 $ olduğu zaman bile daha düşük paralara yerli klüpler arasında oyuncu alışverişi oldu bu ligde. Piyasa diye bir şey yok ortada. Aşırı dalgalı parasal konum ve durumumuz her alanda kendini gösteriyor. Spor da doğal olarak bu durumdan etkileniyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Beşiktaş'ın asıl ihtiyacı adam eksiltebilen bir Türk kanat oyuncusu. Yabancı sınırını ve sakatlıkları düşündüğümüzde ihtiyacımız olacak. Bu konuda alabileceğimiz en yetenekli Türk oyuncu Hurşut Meriç. Sezer'e vereceğimiz parayı ona verelim daha iyi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Bence Beşiktaş'ın asıl ihtiyacı adam eksiltebilen bir Türk kanat oyuncusu.
    öyle bir oyuncu varda biz mi bilmiyoruz Hursut dedigin adam sadece hiziyla adam gecen bir oyuncu teknik kapasite 0 öyle bir adamin besiktasa yarayacagini sanmam.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bence Beşiktaş'ın asıl ihtiyacı adam eksiltebilen bir Türk kanat oyuncusu. Yabancı sınırını ve sakatlıkları düşündüğümüzde ihtiyacımız olacak. Bu konuda alabileceğimiz en yetenekli Türk oyuncu Hurşut Meriç. Sezer'e vereceğimiz parayı ona verelim daha iyi.
    Gökdeniz'de olabilir. Bonservisiyle alınmasa bile yarım sezonluğuna kiralanabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    öyle bir oyuncu varda biz mi bilmiyoruz Hursut dedigin adam sadece hiziyla adam gecen bir oyuncu teknik kapasite 0 öyle bir adamin besiktasa yarayacagini sanmam.
    Galatasaray maçında Orhan Şam'a attırdığı gol sadece hızla attırılacak bir gol değildi bence..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Kanatlarda yeterince oyuncumuzun olduğunu düşünüyorum. Simao,Q7,Nİhat,Hilbert bi yana, bunların dışında Ekrem i hatta İsmail i bile (kanat oyuncusunu kastediyorum) kullanabiliriz. Ne olacağı henüz belli olmayan Holosko ve çok birşey veremese de Ali Küçik te yine o mevkilerde oynayabilecek oyuncular. Bence tek eksik Türk bir sağ bektir. Ve eğer Ferrari gönderilirse (ki sanırım kalıyor) bir Türk stoperdir. Ah bir Hamit gelse

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Kanatlarda yeterince oyuncumuzun olduğunu düşünüyorum. Simao,Q7,Nİhat,Hilbert bi yana, bunların dışında Ekrem i hatta İsmail i bile (kanat oyuncusunu kastediyorum) kullanabiliriz. Ne olacağı henüz belli olmayan Holosko ve çok birşey veremese de Ali Küçik te yine o mevkilerde oynayabilecek oyuncular. Bence tek eksik Türk bir sağ bektir. Ve eğer Ferrari gönderilirse (ki sanırım kalıyor) bir Türk stoperdir. Ah bir Hamit gelse
    Ridvan ne durumda bilmiyorum ama tamamen iyilesmisse Schuster ona sans verir umarim. Sakatlanmadan guzel oynuyordu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kanatlarda Q7 ve Simao'yu yedekleyecek en azından bir tane daha çift kanatta oynayan oyuncunun alınması , sıkıntıları giderir ayrıca Türk sağ bek alınırsa veya Rıdvan'ın durumu ne bilmiyorum o oynarsa , gerçekten çok kaliteli bir kadro oluşturmuş olur Bjk

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Rıdvan bize tam ilaç olur ama bi röportajında ikili mücadelelere girmekten korkuyorum gibi cümleler kurmuştu. Kolay değil, aylarca sakat kaldı. Umarım en kısa zamanda istenilen düzeye ulaşır, herkesin çok şeyler beklediği bir oyuncu. Ayrıca böyle bir dönemde de şansını iyi değerlendirirse, Hilbert in yabancı kontenjanına takılmasından dolayı bolca süre de bulur sağ bekte.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bence (Ferrari ve Bobo kalirsa) transfere ihtiyac yok, su an kadromuz tam. Belirli bir kalitenin ustunde yerli bir oyuncu kalite acisindan yararli olur, ama Sezer, O.Sam, Hursut, Volkan vs. sadece kadroyu sisirmek olur, hele ki bahsedilen rakamlara karsi. Ben su anki kadrodan memnunum, eldekileri iyi sartlarda gonderelim yeter benim icin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence kanatlar Nihat'a, Hilbert'e, Holosko'ya güvenilip bırakılmamalı. Bu üç adamın ikisi forvet arkası, biri hücumcu bek veya 4-4-2'nin kanat oyuncusu. Holosko yine idare ediyor ama onun dışında Türk bir alternatifin olmasında fayda var. Ama gidip de 3 milyon € ödeyeceksek Ali Kuçik'in üzerinde durmak daha mantıklı.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bence kanatlar Nihat'a, Hilbert'e, Holosko'ya güvenilip bırakılmamalı. Bu üç adamın ikisi forvet arkası, biri hücumcu bek veya 4-4-2'nin kanat oyuncusu. Holosko yine idare ediyor ama onun dışında Türk bir alternatifin olmasında fayda var. Ama gidip de 3 milyon € ödeyeceksek Ali Kuçik'in üzerinde durmak daha mantıklı.
    Ama işte o mevkiye aldığın yerli oyuncu, örneğin yekta dan bahsediliyor, Bobo nun da takımda kalması durumunda, Nihat ı Holosko yu boşa çıkarır. Forma şansı bulamazlar. Çünkü şu an ki sistemde Nihat ancak kanatlarda oynayabilir ya da çok zorlarsan Guti nin yerinde oynayabilir ama haklısın ikisinde de verim alamazsın.

Nihat ın durumu aslında hiç iç açıcı değil. Verilen yüksek kontrat, büyük umutlar, gerçek bir Beşiktaşlı oluşu falan... Birde önü kesilirse daha da kötü olur. Avrupa da attığı golden sonra sağ açıkta Nihat sol da Q7 oynar mı diye düşünürken bu sakatlar sezonunu onun da sakat geçirmesi hiç iyi olmadı. Biraz önce Cumali Bişi nin röportajını okudum, Nihat Abi bizimle çok ilgileniyor, her türlü sorunumuzu dinliyor demiş.

Holosko yine aynı durumda, Bobo kalırsa 3 forvetin ortasında çok zor fırsat bulur. Sözü geçen Yekta falan gelecekse, bunların Ekrem den çok çok iyi olduklarını düşünmüyorum. Sözün özü bence kanat oyuncusuna ihtiyacımız yok Hamit hariç

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Demirören dün NTV de Quaresma ya 20 miLyon Euro üzerinde tekLif geLdiğini ama kabuL etmedikLerini söyLedi. Quaresma ve bizim düşüncemiz uzun yıLLar burada beraber oLmak oLduğu için direk redettik dedi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Simao Athletico da 2.3 milyon euro alırken, bizde 2.5 alacakmış... Çok yüksek değerler vererek oyuncu getiriliyor, Katar olur muyuz diyenler için paylaşayım dedim... Bonservisine ne kadar verildiğini zaten herkes biliyor.

Yalnız Ersan konusunda belirlenmiş bir fiyatın olmayışına kızmamak elde değil. Kiralarken bir fiyat belirlenmiş olsaydı, kesinlikle şu an istenecek olan değerden çok daha düşük olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Salliyordur, boyle bir teklif olduguna zerre inanmiyorum acikcasi. Oyuncuyu yuceltmek adina soylemistir. Kanatlarda Simao-Q7-Hilbert-Nihat, yedekte Ismail-Ekrem yeterli olacaktir. Yekta'nin veya Sezer'in bir Nihat veya Hilbert'ten daha fazla katki yapabilecegini sanmam, sadece yerli olmalarindan dolayi bir alternatif olurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Simao Athletico da 2.3 milyon euro alırken, bizde 2.5 alacakmış... Çok yüksek değerler vererek oyuncu getiriliyor, Katar olur muyuz diyenler için paylaşayım dedim... Bonservisine ne kadar verildiğini zaten herkes biliyor.

Yalnız Ersan konusunda belirlenmiş bir fiyatın olmayışına kızmamak elde değil. Kiralarken bir fiyat belirlenmiş olsaydı, kesinlikle şu an istenecek olan değerden çok daha düşük olurdu.
    4 milyon dolar satın alma opsiyonuyla kiralandı deniliyordu kiralandığı zaman.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    4 milyon dolar satın alma opsiyonuyla kiralandı deniliyordu kiralandığı zaman.
    Dün akşam başkan ntvspor da Ersan için 5 milyon euro gibi rakamlar gazetelerde yazılıyor, Almeida ya 2 milyon euro verdikten sonra istenen bu rakamlar çok yüksek oluyor dedi, oradan çıkardım bende. Bende 4 milyon euro gibi bir rakam duymuştum gerçi. Umarım öyledir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Simao ATM'den 4 küsür milyon euro alıyordu.Vergiler düşünce elinde 2.3 kalıyordu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VaLLa ben YıLdırım Demirörenin Quaresma için geLen tekLif konusunda saLLayacağını sanmıyorum. MiLyonLarca kişi önünde de yaLan söyLeyecek haLi yoktur bence. (Ki kaLdıki Güntekin Onay da 20 miLyon civarında bir tekLif geLdiğini bende biLiyorum dedi, bu adam Beşiktaş ı yakından biLen, tanıyan adam) Buna rağmen Demirören evet doğru ama üzerinde bir rakam diye ısrarLa vurguLadı. Bir ara Manchester United ın Quaresmayı istediği feLan söyLeniyordu, beLki onLardan öyLe bir tekLif geLmiş oLabiLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bence katar vs. tarz ülkelerden gelmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arap ülkeleri belki olabilir evet , onun dışında bende yalan söylediklerini düşünüyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bugün ulusal medyada yer alan "Sezer Beşiktaş'ta" haberleri üzerine Beşiktaş Futbol Şube Komitesi yöneticileriyle bir görüşme yaptık.

HABER1903 olarak edindiğimiz bilgiye göre transferin henüz sonuçlanmadığı, tarafların bugün yapması beklenen görüşmenin şuana kadar gerçekleşmediği öğrenildi."

Gelişmeleri sıcağı sıcağına HABER1903 farkıyla takip edebilirsiniz.

- HABER1903 -

Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden kullanılamaz.

Bugün bazı medya kuruluşlarında "Yekta Beşiktaş'ta " haberlerinin ardından ulaştığımız Kasımpaşaspor'un yetenekli futbolcusu Yekta Kurtuluş, konu ile ilgili HABER1903'e açıklamada bulundu.
    Kurtuluş yaptığı açıklamada;
    " Az önce antremandan çıktım.Benim böyle birşeyden haberim yok. Kulüp ile anlaşıldıysa bilemem. Fakat bana henüz birşey gelmedi. " diyerek sözlerini tamamladı.
    - HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden kullanılamaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bir ara Manchester United ın Quaresmayı istediği feLan söyLeniyordu, beLki onLardan öyLe bir tekLif geLmiş oLabiLir.
    o basinin sallamasidir fazla ciddiye almamak lazim barcelona ve inter macerasindan sonra tekrar büyük bir kulübün kapisindan iceri girecegini sanmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sezer için 2 milyon avro + Tabata (1.5 yıl kiralık) karşılığında anlaşıldığı haberi dolaşıyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

toplam 10 milyon euroya gelmis oluyor ozaman saka bir yana iyi olur besiktas icin hem tabatadan kurtulurlar hemde sezeri iyi bir fiyata almis olurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kiralık kısmını eklemeyi unutmuşum.

Batuhan+Tabata=Sezer de diyebiliriz.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri