Karabükspor 1-2 Galatasaray
Deplasmanda Karabükspor'u Rivas ve Cana'nın golleri ile 2-1 yendik.İki tarafında sert oynadığı karşılaşmasa 3 kırmızı kart çıktı.Rivas golünü attıktan sonra yediği kırmızı kart ile bizi 10 kişi bıraktı.Karabükspor'da yediği 2 kırmızı kart ile sahada 9 kişi kaldı.
KAAN ÖZKAN BASIN TOPLANTISI
Öncelikle yediğimiz kartların doğru olduğunu söylemeliyim.Bu ligde çok sert futbol oynamalısın.Bende bunu yapıyorum.Taktiği ve oyuncuları tamamen sert futbol felsefeme göre hazırladım.Defanstan başlıyor forvetimize kadar sert oyuncularımız var.Cana ve Bradley'e daha çok iş düşüyor bu taktiğimizde.Bu maçta da onu gördük.Takım kaptanımız Cana'nın sert futbol konusunda ne kadar teccrübeli olduğunu bilmeyen yoktur.Diğer arkadaşlarına da bu konuda sürekli yardım ediyor.Karabükspor'un hocasının ise penaltımız verilmedi diye isyanları varmış.Ona söyleyebileceğim tek söz böyle şeylere hiç gerek yok maçta adam gibi taktik yapsaydın kazanırdın ve bu boş laflara da gerek kalmazdı.
Jozy Altidore GALATASARAY'DA !
Villarreal'in ABD'li genç yıldızı Jozy Altidore'yi sezon sonuna kadar kiraladık.ABD'li oyuncu için Villareal'e €400k kiralama ücreti ödeyeceğiz.Eğer Jozy Altidore'yi beğenirsem bonservisinin alınacağını da belirteyim.
Galatasaray 1-0 Kayserispor
ZTK Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında Kayserispor'u Neill'in tek golüyle 1-0 yendik.Böylece toplamda 4-1'lik bir skor ile Yarı Final'e yükseldik.
Galatasaray 1-1 Antalyaspor
Ligde Antalyaspor ile Altidore ve Tita'nın karşılıklı golleri ile 1-1 berabere kaldık.Çok iyi oyunumuza rağmen Altidore'nin golüyle üstünlüğümüzü sürdürürken Tita'nın 90+2'de gelen golü Antalyaspor'a beraberliği getirdi.BJK'nin geçen hafta yaptığı puan farkıyla aradaki fark 5'e inmişti ancak bu hafta da yaptığımız puan kaybı ile arada ki fark 7'ye çıktı.
KAAN ÖZKAN BASIN TOPLANTISI
3 şutumuz direkten döndü tamamen bizim açımızdan şanssız,Antalyaspor açısından ise şanslı bir maçtı.90+2'de gelen gol ile deliye döndüm ve yedek kulübesini tekmeledim.Çok sinirime gitti gelen son gol.Lider ile puan farkının 7'ye açılmasıda bizim için kötü oldu artık farkına varmalıyız her şeyin.
Transferlerden Son Görünüm
Transfer dönemi kapandı işte yaptığımız tüm transferler.İlk 11'imiz çok iyi olmasına rağmen gelecek sene AMC'ye takviye yapacağız.Yedek kadro olarakta hiç iyi değiliz gelecek sene de bir çok transfer yapacağımızı söylemeliyim.Kasamızda €3M bıraktık iyi de oldu.