-
Transfer sezonunun bitmesine 1 hafta kadar kalmasına rağmen çok acil olmadıkça bir transfer yapmayı düşünmüyorum. Kadromu hem daralttım hem de güçlendirdim. Bu sezonki amacımız;
1. Yaşlı ama kaliteli olan defans oyuncularımızı göndererek genç defans oyuncularımızı oynatacağız. Genç ve gelişmeye muhtaç olan oyuncularımızın önünü açmayı düşündüm.
2. Yabancı kontejyanını rahatlattık, gene kaliteli olmalarına rağmen en iyilerini elimizde tutarak diğerlerini gönderdik, genç olan bir oyuncumuzu da kiraya verdik yabancı oyunculardan.
3. Kendini ispat etmiş kaliteli yabancılar aldık, kaliteli isimleri kadroda tuttuk, genç yetenekleri kadromuza dahil ettik.
4. Kadroyu daralttık, genç, yetenekli ancak bize fayda sağlamayacak oyuncuları Denizli Belediyeye göndererek destek verdik.
5. Genel olarak amaç; ileride kuvvetli, geride pişecek oyuncularla hareket etmek. Gol atıp gol yiyeceğiz, ancak bu bize ileride artı sağlayacak. Hedefimiz UEFA ya katılmak, ancak bu yıl katılamasak bile ilk 7'ye oynamayı ve kadromuzu olabildiğince korumayı amaçlıyoruz.
Genel olarak transferler;

Yıldızlar;
Pavel Pogrebnyak!

Hasan Kabze!

Eski kadromuzdan kalan yıldızlardan kalecimiz Fernando

Anselmo Ramon

takımımızın herşeyi, favori oyuncumuz ve kulübüne aşık Bolzoni!

ve diğer oyuncularımız tabi. Eminim bizi daha üst seviyeye taşıyacaklardır. Defans oyuncularımız en alt ligden beri gelişmekte olan gençlerimiz. yedekleri ise daha olgun Sedat Bayrak ve Mustafa yumlu. Murat Akça geçen sezon çok sakatlık geçirdi, bu sezon umarım aynı riski taşımayız. Gelişmesini hedefliyorum;

Kore'li oyuncumuz da oldukça gelişmekte, ilk sezon menajer önermişti 18indeyken, hızla gelişmekte;

İlk maçımız Manisa ile evimizdeydi ve 1-1 berabere kaldık. Tabi kadro oturmaya çalışıyor, ancak oyundan son derece memnunum, sakatlık olmaması da sevindirici. Cafercan Süper Lig'i oldukça iyi kaldırıyor, sol kanatta oldukça verimli, frikikten golümüzü attı, kısaca hazırlık dönemimiz ve devam eden fikstürümüz;

Mesaj Yetkileri