1 ile 30 arası toplam 215 sonuç

Konu: Adım Adım Dünyanın En İyisi Olmak (Galatasaray 11.2.1) 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Zenit kolay rakip rahatlıkla eleriz. Giresun'a hiçmi acımadın yazık ama

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Süper gidiyosun bu gidişle kesin dünyanın en iyi takımı olursun
    Bu kadar güzel performans beklemiyordum açıkçası. Bu kadar kısa zamanda en azından. Ama takım ve taktik tam oldu. Şimdi Kwadwo Asamoah ile sol bek sıkıntımızı çözmeye çalışıyoruz. Sol beke alıştırdığımız zaman geriye vasat nokta olarak sağ bek ve kaleci bölgeleri kalacak. Kaleci olarak Onur Kıvrak ile devam edeceğim. Türk bir regen çıkmazsa tabi. =))

Quote Originally Posted by oguz4141 View Post
    Zenit kolay rakip rahatlıkla eleriz. Giresun'a hiçmi acımadın yazık ama

Konya maçı vardı bir de. 10 kişi ile duman etmiştik adamları 11 kişi olsak ne yapardık bilmiyorum.
    Ekran görüntülerini verirken kaynamış arada ekleyememişim.

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Konya maçı vardı bir de. 10 kişi ile duman etmiştik adamları 11 kişi olsak ne yapardık bilmiyorum.
    Ekran görüntülerini verirken kaynamış arada ekleyememişim.

[/quote]

36 şut çekmişsin hile yapıyorsun laflarına hazırlık ol şahsen bana çok oldu ) Konya-Giresun elele Cimbomdan 7 yemeye

Gerçekten çok etkileyici ve başarılı bir kariyer olmuş şu ana kadar, tebrik ederim. Örnek alacağım bunu.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    Gerçekten çok etkileyici ve başarılı bir kariyer olmuş şu ana kadar, tebrik ederim. Örnek alacağım bunu.

Eyvallah birader mesajını fark etmemiştim. Avatarsız falan arada çok zor görünüyor mesajın.

Sizinkiler Necip'i bir satsa artık kimse durduramayacak beni de neyse artık. =))

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

36 şut çekmişsin hile yapıyorsun laflarına hazırlık ol şahsen bana çok oldu ) Konya-Giresun elele Cimbomdan 7 yemeye

Save'mi herkes ile paylaşmaya hazırım. =))
    Uzun şut çektirmiyordum oyuncularıma. Pastore ve Mehmet Ekici gelince uzun şut çektiriyorum bazen.
    O maçta o yüzden o kadar şut oldu. Normalde acırım çektirtmem o kadar.

Lafı gelmişken Mehmet Ekici banko oyuncum oldu. Böyle bir performans beklemiyordum açıkçası. Pasları falan gayet hoş maç içerisinde. Defansif olarak biraz zayıf sadece. İyi de geliştiriyor kendini.

Alt yapımızda bulunan ve çok şey beklediğim iki oyuncumu da ilginçtir Villareal kiraladı. =))

Mesaj Yetkileri