Programı izledim. İzlemesem de pek birşey kaybedeceğimi zannetmiyorum. Zira Fenerbahçe'yi ilgilendiren fazla birşey dinleyemedik. Aziz Yıldırım programa Fenerbahçe başkanı sıfatıyla değil de TFF başkanı sıfatıyla katılmış gibiydi. Fenerbahçe rezil bir sezon geçiriyor, başkan çıkıyor futbolcu sendikasından falan bahsediyor.

Diğer bir husus; benim bu sene başarı beklentim olsaydı açıklardım zaten tarzında birşey dedi. İyi güzel de başkan sen kongre öncesinde 3 yıl şampiyonluk diyerek zaten peşin peşin başarı kıstasını koymamış mıydın ? Şimdi başarı beklentim yok tarzında birşey dersen, bizim de aklımıza kurt düşer; acaba başkan kongre üyelerine yalan mı söyledi diye ? Kaldı ki Aziz Yıldırım'ın böyle birşeye ihtiyacı yok, o dönemde ceketini koysa kazanırdı.

Bir de yayın gelirlerinden bahsetti; Fenerbahçe ve Galatasaray'a havuzdan ayrılmaları için 120 milyon $'lık yayın teklifleri geliyor ama biz Türk futbolu adına havuzdan yanayız gibisinden birşeyler dedi. Eğer hukuki anlamda bir sıkıntı yoksa bu yapılan enayilikten başka birşey değildir. 120 milyon $ nere 30-40 m $ nere ? Ama tabi TFF bu işe ne der, yasal boyutu nedir bilemiyorum.

Rıdvan Dilmen'e de kızgın gibiydi. Birkaç kez Rıdvan'a laf soktu.