1 ile 30 arası toplam 632 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Default Ve Delgado İstanbul'da!

Başka bir kaynaktan: Bu arada hayırlı olsun.

Beşiktaş'ın, İsviçre'nin Basel takımından uzun uğraşlar sonucunda 5 milyon euroya transfer ettiği Arjantinli Matias Emilio Delgado İstanbul'a geldi. Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu ve Sportif Direktör Erdil Arpacı ile havaalanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Delgado, İstanbul'a ilk defa geldiğini ve Beşiktaş hakkında hekesten çok iyi şeyler duyduğunu söyledi.

Delgado, Tigana ile ilgili bir soruya ise; "Tigana'nın beni istemesi benim için grur verici bir olay." şeklinde cevap verdi.

Öte yandan Delgado, Beşiktaşlı taraftarların havaalanında kendisini karşılamasından son derece memnun olduğunu da belirterek, "Taraftarların böyle bir karşılama yapmaları beni çok mutlu ediyor." diye konuştu.

Delgado, yarın saat 13.00'te BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenecek törenle, medya önünde sözleşme imzalayacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Çok para verdik(Ülker verdi) ama sattığımızda gelirin büyük kısmını yine ''ÜLKER'' alacak.Ben bu adamdan ileride kar edemeyeceksem yıllık maaşınıda ülker versin(umarım veriyordur).
    Birde umarım o kadar paraya değer.Çünkü ciddi bir transfer ücretiyle aldık.

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Çok para verdik(Ülker verdi) ama sattığımızda gelirin büyük kısmını yine ''ÜLKER'' alacak.Ben bu adamdan ileride kar edemeyeceksem yıllık maaşınıda ülker versin(umarım veriyordur).
    Birde umarım o kadar paraya değer.Çünkü ciddi bir transfer ücretiyle aldık.
    ya atacağı goller? BU bir kar değilmi

Mesaj Yetkileri