@Tr.Captain Diğer bir husus; benim bu sene başarı beklentim olsaydı açıklardım zaten tarzında birşey dedi. İyi güzel de başkan sen kongre öncesinde 3 yıl şampiyonluk diyerek zaten peşin peşin başarı kıstasını koymamış mıydın ?

Evet katılıyorum bende izledim bu sözü söyleyince şaşırdım aklıma direk bu geldi,1 saat 45 dk lık programda fenerbahce futbol takımımızın durumunu transferı 30 dk konustu ama net birşeyler söyledi transferi aykut isterse yapaRIZ,bu başarısızlıkta suç BENİM gibi cümleler kullanıp zaten yarım saatte bitirdi futbol takımını sonra projeler altyapılar falan diye devam etti program en son biterken birşey söyliyeceğim ama çok iddaalı olacak neyse söylemeyelim başlayınca söyleriz dedi büyük konuşmamayı öğrenmiş başkan bu güzel

Pozitif bir konuşma oldu bence Aykutun arkasındayız,sistem takımı olacagız barça gibi önemli oyuncumuz eksik olsa bile biri girecek sistem takımı oldugumuzdan çok etkilemeyecek gibi cümleler kurdular yani bu sezonu yapılanmaya adamışlar bence olumlu bir gelişme yıllardır yapılması gereken buydu,o kadar anelkalar ortegalar carloslar kejmanlar falan geldi ama bir başarı olmadı avrupa bazında geçte olsa aykut sayesinde bu yanlış görüldü artık daha güzel günler göreceğiz ama o günlere kadar sabretmesi zor olabiliyor takım bizi çileden çıkartabiliyor az daha katlanacağız,başkan birde artık alışma süreci bitti oyuncular dikkatli olsun sezon sonunda yollarım ciddiyetsizleri dercesine sözde söyledi bakalım göreceğiz