Besiktas transfer haberlerini BJK transfer sayfasinda tartisakdaha dogrusu orta yolu bulalim
Ayrica unutmiyalimki Batuhan icin BJK 5 milyon istemisti Es Es ten son rakami bilmiyorum ama sorunlu ve oynamiyan bi futbolcu icin cok fazla para.
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını zirvede tamamlayan Trabzonspor'da ikinci devre hazırlıkları sancılı başladı. Jaja, Alanzinho ve Colman, izinsiz olarak kampa katılmadıkları için antrenmanda noter tespiti yaptırıldı.
Begenmedigimiz Cale 2 Ocaga kadar izni olmasina ragmen arkadaslarini yanliz birakmamak icin kampa bugun katilmis.
Keske butun guney amerikalilar bukadar profesyonel olsa
Helal sana Cale
brozek kardeşler transferi bitmiştir..trabzonsporumuza hayırlı olsun..polonyodan boş oyuncu çıkmaz..şota-arçilden sonra pavel-piotr da geldi![]()
. Brozeklerin bitanesi eskiden wonderkiddi yanlis hatirlamiosam 2000-2001 olmasi lazimhayirlisi diyelim
Pawel olmasi lazim cm 01-02 de tsigalkoyla muhtesemlerdi![]()
pawel forvet mevkisinde oynuyor..aynı zamanda polonya milli takımındada as oyuncusu..trabzonspor bu oyuncuyla 2005 yılından beri ilgileniyordu..
Cok mantikli ve dogru transferler, hayirli ugurlu olsun. Tek ekrik ekstra bir sagbek ve Colman-Selcuk ikilisine alternatif iyi bir orta saha, bir ekstra stoper de lazim olabilir bence.
Piotr 156 maçta 11 gol, Pavel ise 198 maçta 86 gol kaydet-miş.
Pawel Brozek tam Türkiye ligine uygun bir santrafor. Ben çok başarılı olacağını düşünüyorum. Piotr Brozek'te AML-ST tarzı bir oyuncu. Çok iyi iki transfer..
I'm back...
Yanlis okumadiysam 2 oyuncuya bonservis bedeli 2 - 2.5 arasi verilmis. Senelikte 750 bin dolar alacakmislar kardes basina
Polonya ligi bizim lig gibi sertbu avantaj uyumlarida sorun olmicaktir, glowacki var zamaninda szymek geldi yarim sezon boyu costu
Bjk - Portekiz karmasi
Fenerbahce - afrika-brezilya karmasi
Trabzonspor - guney amerika-polonya karmasi
Galip kim cikacak![]()
Ücretleri birhayli ucuz iki adam için 2 m € fevkalade.Umarım katkıda bulunurlar takıma.
Bu ikizleri mantıklı kullanmak lazım. Birini çıkartıp diğerini soksan kimsenin ruhu duymaz.Bir maçta 4 oyuncu değişikliği yapmış oluruz.
![]()
Trabzonspor, Wolfsburg'un ortasaha oyuncusu -Thomas Kahlenberg- ile anlaşmış.
bonservis 2.3 milyon€. yıllık alacağı ise 1.2 milyon€.
![]()
Çok iyi transfer.
Alanzinho yaptığı bu son disiplinsizden sonra gönderiliyor mu yoksa? Kahlenberg o mevkiinin oyuncusu çünkü...
I'm back...
Belki de Colman yedeğe çekilir Sekocan.![]()
I'm back...
belki de öyle tabi ama, zannetmiyorum ki şenol güneş ilk 11'i bozsun.
kesin mi bu transfer vallaha nete bakmadım ilk burda gördüm.
Cogu yerde yaziyor daha once izlemedim ama gecmisini okudum baya bi basarisi var. Oyunu 2 yonlu oyniyabilmesi artik Colman ve Alanzinhonun aklini basina getirir.
11 yabanci olacak teofiloda sayarsak galiba sozlesmesi dondurulcak
Last edited by Bordo61Mavi : 02.Ocak.2011 at 22:51
Eger bu transfer de olursa bence kimse Trabzon'u tutamaz, cok cok rahat sampiyon olur.
SON DAKİKA: Mehmet Çakır Trabzonspor'da.
Adam hic bir medya haberinde yoktuIsten eve gelene kadar transfer etmisiz adami
Daha 15 dk once bakmistim
Faty Papy ninde sozlesmesi fes edilmis galiba :S Kahlenberg yoldami acaba ?
Papy dedinde aklıma geldi.Nerde oynuyor bu adam şimdi?Gerekli gelişimi gösteremedi heralde...
Hala Trabzonspor'daydı benim bildiğim. Biryerlere kiralamayı deneyebilirler kontenjanı açmak için.