1 ile 30 arası toplam 79 sonuç

Konu: Taurası'de Doping

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Taurai'nin ceza alıp almamasından önce gerçekten olası bi ceza alma durumunda ne kadar hoşnut olduğunuz aşikar. Dünyanın en büyük bayan basketçisi sizlerin düşündüğünü düşünememiş demek ki. Siz Hacettepedeki o doktorlar hakkında konuşulduğunda rahatsız olduysan bizim basketçimiz hakkında atıp tutmaktan geri kalmamanızda çok manidar olmuş açıkcası. Bu bile olaya ne kadar sportif ve objektif baktığınızı açıklıyor.

İkinci bi durumda Cengiz abi ilacın etkilerini ve nerede kullanıldığını açıklamış. O açıklamayı okuyan bir insan '' Yaa bu Amerikadan gelmiş saat farkı var uyku düzeni için kullanılmış olabilir'' gibi düşünce hiç içinizden geçmediki demekki ? Biraz olaylara geniş açıdan bakmak lazım. Olayları görmek istediğiniz gibi görmeyin azıcık insaf.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    çıklamayı okuyan bir insan '' Yaa bu Amerikadan gelmiş saat farkı var uyku düzeni için kullanılmış olabilir'' gibi düşünce hiç içinizden geçmediki demekki ? Biraz olaylara geniş açıdan bakmak lazım. Olayları görmek istediğiniz gibi görmeyin azıcık insaf.
    Uyku düzenini sağlamak için konsantrasyon arttırıcı maddeleri kullanması şart değildir... Sadece uyku düzeniyle alakalı maddelerde mevcut.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Benim ailemde 4 tane sağlık sektöründe bilfiiil çalışmış kişi var.

Madem o kadar temizdi tüm tıp çalışanları, neden Tam Gün Yasası'na itiraz ettiniz?
    Siz de, sektördeki herkes de çok iyi biliyor sağlık sektöründeki rantları ve dönen paraları.

Ameliyat etmek için bıçak parası alan doktorlar var ve bu parayı alabilmek için resmi kurumlardan özel muayenehanlerine davet ediyorlar.

Rahmetli dayım Şişli Belediyesi'nin en önemli insanlarından biriydi, mimari projeler onun elinden geçerdi. Ameliyatında 1500 TL bizzat para istendi, Mustafa Sarıgül araya girince korkudan ertesi gün ameliyat ettiler ve burası devlet hastanesi.

Tam Gün Yasası özel muayenehanelerinin önü kapatacaktı.

Tıp içerisindeki tüm dallar onurlu mesleklerdir ama bu meslekleri kötüye kullanan çok insan var.
    Nereden biliyorsunuz kimin itiraz edip kimin etmediğini? Ben gayet de destekliyorum. Çoğu arkadaşımla da bu konuda ters düşüyorum ama o ayrı konu... Nerden çektiniz buraya olayı? Doktor tetkiklerde çıkan sonucu rapor etmekle yükümlüdür. Hala suçlamayı nasıl direk doktora yönelttiniz ona şaşıyorum.

Ayrıca biz boşuna gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz o zaman. Yeri geldiğinde ailemizden sevdiklerimizden, sosyal çevremizden fedakarlık ediyoruz, insanlara yardım edebilmek için. Siz bu eleştirileri yapan kişileri yarın bir gün bütün Amerikalı basketbolcular kaçar gider diye korkutuyorsunuz ama kendi ülkenizin doktoruna maşallah demediğinizi bırakmadınız iki dakika da.

Ayrıca kötüye kullanan çok insanların en az 5-6 katı da kendini bu işe adayan insanlar var. Bu tartışma nereye gidiyor anlamakta güçlük çekiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    O açıklamayı okuyan bir insan '' Yaa bu Amerikadan gelmiş saat farkı var uyku düzeni için kullanılmış olabilir'' gibi düşünce hiç içinizden geçmediki demekki ? Biraz olaylara geniş açıdan bakmak lazım. Olayları görmek istediğiniz gibi görmeyin azıcık insaf.
    İyi de Taurasi 1 hafta önce falan gelmedi Türkiye'ye. Yazın sonundan beri burada. O kadar sürede alışamamış olması imkansız.

Mesaj Yetkileri