-
Aslında basketbol ve voleybol şubeleri futbol şubesinden daha kötü yönetiliyordu ama kadro kalitesi ve rakiplerin zayıflığı sayesinde idare ediyorduk. Yoksa son üç yıl içinde yapılan yanlışları saysak, futbol şubesi onların yanında pırıl pırıl kalır. Şu var tabii... Artık Bayan Voleybol şubesini tamamen Mehmet Ali Aydınlar devraldı ve kimseyi, hiçbir şekilde karıştırmıyor. Bu arada ben Güntekin'in yerinde olsam şunu sorardım:
-Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonasına niye gitmediniz? Daha önce oynanan Süper Kupa finalinde de yoktunuz? Mehmet Ali beyle bir sorun mu var aranızda?
Erkek basketbolunda da üç yıldır yapılan yanlışlar dizboyu olunca nihayet geçte olsa birşey yaptı ve Maho ağaya güle güle dedi. Yaptığı en doğru iki işten birisi... Diğeri de Aydın hocamızı şubenin başına geçirmesi... Hemen meyvelerini aldık.
Geriye Kadın Basketboluyla Erkek Voleybolu kaldı. Skandalları saysak, ansiklobedi olur. Bakın, parayı basıp oyuncu alıyor. Ona birşey diyemem, o konuda hakkını yiyen çarpılır. Ama özellikle Kadın Basketbolunda Zafer Kalaycıoğlu'nun ayrılış sürecinden Diana'ya kadar uzanan yönetim acziyetlerinin haddi hesabı yok.
Ama Fenerbahçe taraftarının %99'u salon sporlarını aslında sevmediği ve onları sadece Aziz Yıldırım'ı övmek için hatırladığından dolayı farkında değiller... Asıl yönetim yanlışları basketbol ve voleybolda yapıladursun...
Mesaj Yetkileri