Kazım ve Necati harici bence güzel adımlar.
Kazım ve Necati harici bence güzel adımlar.
Bana kalırsa Necati hariç iyi transferler. Özellikle disiplin maddesi olayı doğruysa muhteşem olay. Kazım kafasını verdiğinde nasıl oynadığını biliyoruz. Disiplini sağlarsa çok katkı sağlar. Ama 2 doğru hamle yapıp 1 batırmamak lazım.(Necati) 2 sene önce kovarak gönderdiğimiz adamı almak için yırtınmak yönetim karaktersizliğidir. İnşallah Yekta ve Cenk de gelir.. Cenk'i hiç izlemedim ama forvet olması alternatif açısından iyi.
Colin Richards denen adam gelmesinde kim gelirse gelsin.
kazımda disiplin maddesi varsa gerçekten güzel transferdir ancak necati berbat bi transfer olur bana göre öbür transferler çok iyi bana göre
FCN Tunay Torun ile görüşüldüğünü söylüyor. En az 3 gurbetçi alacak gibiyiz.
Kazım'ı açıkladı Gs
Sentugo.
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
"Profesyonel futbol oyuncusu Berk İsmail Ünsal ile 2010-2011 2.yarısından başlamak üzere 2012-2013 futbol sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanmış olup Gaziosmanpaşa Spor Kulübü'ne bonservis bedeli olarak 400.000 TL ödenecektir. Oyuncuya, 6.000 TL peşinat, aylık 3.000 TL maaş ve 2.000 TL maç başı ücret ödenecektir."
"Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncumuz Anıl Dilaver'le olan sözleşmemiz 2014-2015 futbol sezonu sonuna kadar uzatılmıştır. İlgili sözleşmeye göre oyuncuya 2010-2011 sezonunda 50.000 TL, 2011-2012 sezonunda 100.000 TL, 2012-2013 sezonunda 150.000 TL, 2013-2014 sezonunda 200.000 TL ve 2014-2015 sezonunda 250.000 TL sabit transfer ücreti ödenecek olup, oyuncu sözleşme süresince maç başına 4.000 TL ve aylık olarak da ilgili sezonlar için sırasıyla 4.000 TL, 5.000 TL, 6.000 TL, 7.000 TL ve 8.000 TL ücret alacaktır."
"Profesyonel futbol oyuncusu Kazım Kazım ile 2010 -2011 2.yarısından başlamak üzere 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanmış olup, ilgili sözleşmeye göre oyuncuya 2010-2011 sezonu için 625.000 Avro sabit transfer ücreti ve 15.000 Avro maç başı ücreti, 2011-2012 sezonu için 1.250.000 Avro sabit transfer ücreti ve 16.000 Avro maç başı ücreti, 2012-2013 sezonu için 1.250.000 Avro sabit transfer ücreti ve 17.000 Avro maç başı ücreti ve 2013-2014 sezonu için 1.250.000 Avro sabit transfer ücreti ve 17.500 Avro maç başı ücreti alacaktır."
ersinduzen Ersin Duzen
ntvspor son dakika: galatasaray, c.kazim ile 3.5 yillik sözlesme imzaladi..
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Galatasaray Spor Kulübü'nden Duyuru
"Profesyonel futbol oyuncusu Berk İsmail Ünsal ile 2010-2011 2.yarısından başlamak üzere 2012-2013 futbol sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır."
"Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncumuz Anıl Dilaver'le olan sözleşmemiz 2014-2015 futbol sezonu sonuna kadar uzatılmıştır. "
"Profesyonel futbol oyuncusu Kazım Kazım ile 2010 -2011 2.yarısından başlamak üzere 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır."
Sentugo.
Yok artık nedir bu ya.Disiplinsiz ipe sapa gelmez bir adamı alıyoz.Hey allahım deliricem ya.Serdardan ne buldukda bu adamı alıyoruz.Nefret ettirdiler kendilerinden bunlar.
Böyle bir salaklık yok...
Şimdiden performansını merak ediyorumhayırlı olsun adam olursa iyi futbolcu.
O kadar doğru isimlerle ilgileniyorduk ki, bir tane yanlış transfer yapmak elzem olmuştu zaten.
Geçmiş olsun.
Misimovic'i disiplinsiz tavırları yüzünden gönderip,Kazım'ı almak oldukça garip olsada Kazım ile ilgili her zaman söylediğim şeyi gene söyleyeceğim.Kazım merkezde forvet olarak oynarsa milli takımda bile banko oynayabilecek bir oyuncu.
Hagi'nin -Pino'da da olduğu gibi- Kazım'ı merkez forvet olarak oynatacağını ve verimli olacağını düşünüyorum.
Helal be ayakta alkışlıyorum.Boşta oyuncu almakta sihirbazlığını gösteriyosun Adnan Sezgin.Mozambik 2.liginde beleşe futbolcu çıkmış onu da al.
Oyuncumuz Kazım Kazım'ın bu akşam Galatasaray'ın Antalya'da süren kampına katılması bekleniyor. açıklamaya bak arkadaşkorkudan manşet e yazamamışlar
site açılışına zaten koyamazlarda
![]()
Yahu Kazım iyi oyuncudur Hagi onu disipline sokabilirse çok iş yapar Galatasaray'da..Yalnız madem Kazım'ı alıyorsun Misimovic,Lincoln gibi isimleri niye kadro dışı bırakıyorsun be yönetim..Ne farkları varki hepsi iyi oyuncular sadece disiplinleri yok..
Adnan Polat ne umutluyduk senden, içine ettin herşeyin, bugün bittin gözümde. Al adaşını da nereye gidersen git, bir sonraki seçimde karşısına kim çıkarsa çıksın kesin seçilecek buna inanıyorum.
Misimovic umarsamaz diye gözden çıkarıldı (evet umursamaz gerçekten), şimdi aldığın adam ne ? Çok mu profesyonel bir oyuncu, çok mu iyi, yazık değil mi bu paralarıa, ayıp ya resmen dalga geçiyorlar. Bıktım tezatlardan...
Kelepçeleri hazırlayın beyler![]()
Screw you guys, I'm goin' home
FB'de En uyuz olduğum oyunculardan birini sarı kırmızı forma ile izlemeyi hiç hazzetmesem de eğer performans ve istikrar sağlayabilirse bağrımıza basarız.Sağlamazsa da tekmeyi basar kapı dışına koyarız.... Bu kadar basit....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Gökhan Zan, Serdar Özkan, Kazım Kazım, devamı Bilica olacak gibi... Hızını alamaz bu Adnan Sezgin, Fatih Tekke'yi de bekliyorum ben. Taraftarın tepkisini de çok merak ediyorum, belki doğru bir şey değil ama en nefret edilen futbolcuların başında geliyordu Kazım. Keşke bugün 1 nisan olsaydı, kabus gibi ya.
"Profesyonel futbol oyuncusu Berk İsmail Ünsal ile 2010-2011 sezonunun ikinci yarısından başlamak üzere 2012-2013 futbol sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır."
bu kim yaww ?![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Serdar Özkan'ın yapamadığı neyi yapacak Kazım merakla bekliyorum.
Hayırlı olsun.
Nerede beleş oraya yerleş.Sütten ağzınız da mı yanmadı yahu?Ali Turan,Serdar Özkan,Gökhan Zan...Hangisinden hayır gördük ki?Arada istisnai olarak Kewell çıktı sadece.
Umarım aynı disiplinsizliklerini bizde de sergilemez Kazım.Adam eksiltebilen,hızlanması iyi olan ve ayakta kalmasını bilen birisi.Bizim takım olarak en büyük eksiklikliklerimizden birisi adam eksiltebilen oyuncumuz olmaması.Bence bu açıdan yerinde bir transfer.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sözde değil özde prof. oyuncu lazım bize.
16 yaşında, forvet oyuncusu galiba.
"Profesyonel futbol oyuncusu Berk İsmail Ünsal ile 2010-2011 2.yarısından başlamak üzere 2012-2013 futbol sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanmış olup Gaziosmanpaşa Spor Kulübü'ne bonservis bedeli olarak 400.000 TL ödenecektir. Oyuncuya, 6.000 TL peşinat, aylık 3.000 TL maaş ve 2.000 TL maç başı ücret ödenecektir."
Colin Kazım mı? Şaka mısın Adnan Polat.
Kazım Galatasaray'a çok kolay uyum sağlayacak.