Rıdvan: "A2 topçusu değilim"
Antalya kampı kadrosuna alınmayan Beşiktaş'ın genç sağ kanat oyuncusu Rıdvan Şimşek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sakatlıktan sonra toparlanma evresine giren ve Beşitkaş'ın Antalya kampı kadrosuna alınmayan Rıdvan Şimşek, ilginç açıklamalarda bulundu.

Kartalbakisi.com'a konuşan Rıdvan, "Sakatlık sonrası açıklarımı kapatmak için büyük gayret gösterdim. Ancak hocamız bana şans dahi vermedi. Beni yetersiz bulmuş ve kamp kadrosuna almadı. Büyük bir şok yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Bernd Schuster ile görüşmesini de anlatan genç futbolcu, "Kendisine beni gelecekte düşünüp düşünmediğini, daha sonra şans verip vermeyeceğini sordum. Beni hiçbir şekilde düşünmediğini ima etti ve kaçamak cevaplar verdi. Ben A2 topçusu değilim. A2 takımla çalışma fikrine sıcak bakmıyorum." sözlerini sarfetti.

20 yaşındaki oyuncu son olarak, sakatlık sonrasına yüzüne bile bakılmamasının kendisini üzdüğünü ve takımdaki geleceği hakkında belirsizliğin olmasına hayretle baktığını da sözlerine ekledi.
Goal.com böyle bir haber var umarım doğru değildir , iyi bir genç yetenek Rıdvan