1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: ÇeşiTLi TranSFeR ÖneriLeri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu transfer işi karışık zlatanı ele alalım genelde 75 milyon teklif edersen kulübü kabul ediyo zlatan yılın oyuncusu seçildimi vay haline o fiyat 90 milyona yükselir yani transfer işi sana kalmış sana şöyle şöyle yap deriz tutmaz ayrıca takas her istediğimiz oyuncuyla olmuyo ben takası birkaç kere oyuncumu izleyen klupteki istediğim bi oyuncuda takas önerdim yani o oyuncularını juventus izlerse takas şansın artar

Ya taibki ama ben sizin takasla aldığınız oyuncuları soruyom ya da first optional ne işe yarıo mesela_?VEya diğerleri loan triali bilioz yani neyse de.Yani ben örnek söledim mesela adamın fiyatı 5 milyon euro ise onu genelde 15ten aşağı alamıyorus oyunda neden biras hayalgücüne gidilmiş veya daha ucuza nasıl kapatabiliris bunları demek istedim çeşitli derkende.

Quote Originally Posted by dentaconstantin
    bu transfer işi karışık zlatanı ele alalım genelde 75 milyon teklif edersen kulübü kabul ediyo zlatan yılın oyuncusu seçildimi vay haline o fiyat 90 milyona yükselir yani transfer işi sana kalmış sana şöyle şöyle yap deriz tutmaz ayrıca takas her istediğimiz oyuncuyla olmuyo ben takası birkaç kere oyuncumu izleyen klupteki istediğim bi oyuncuda takas önerdim yani o oyuncularını juventus izlerse takas şansın artar
    kardeş 38.5 € şimdi 38.5 € 6 ay taksitle 38,5 € 30 lig maçı sonra üstüne robbie fowler,fernando moriantesi ve finnanı verdim ibrahimoviçi vermediler o adamı almak imkansız...chelsea ile belki alısın o da gelirse tabi

Mesaj Yetkileri