Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
Şimdi öncelikle dile getireyim Rusya(Sadece Görülebilir)-İspanya-Türkiye-İtalya liglerini seçtim.Oyunu da Rusya 2011'e kurdum.Oyuna hemen oyuncuları önererek başladım dediğim gibi önerdim oyuncuları tekliflerde bu yönde geldi illa hepimizde aynı olması gerekmiyor bunu da söylemekte fayda var bir kariyere bakıyorum Gökhan Zan 3.5 milyon'a gidiyor bende 1 milyon'a bile gitmiyor..Ayrıca inanmak zorunda da değilsin beni bilen biliyor Allah'ta görüyor zaten hile yaptığımı düşünüyorsan saveyi uplarım atarım sana iyice bakarsın benim için farketmez bu yaşıma kadar ne hile yaptım ne cart curt adam gibi oynadım oyunumu bunu iddia eden varsa da savemi atarım olur biter..ben 9 yılı aşkın süredir oynarım bu oyunu kimsede FM bilgime laf edemez..
Quote Originally Posted by Clayman View Post
Pek inandırıcı gelmedi açıkçası bu yöntem. Onu da geçtim, yaptığım önermelere rağmen bazı oyuncularla sadece kiralık olarak ilgilenenler bile çıktı. Misal, Kewell'ı 7M €'ya önerdim kulüplere, aynı şekil Misimovic'i de, Kewell'ı sadece kiralık istediler. Misimovic için de önerdiğim fiyatları yavaş yavaş düşürerek değerinin çok altına kadar inmeme rağmen çıkmadı ilgilenen. Aynı oyun, aynı data. Çok ilginç...

arkadaşlar böyle tartışmalara gerek yok inanmıyosan takip etmezsin arkadaşım inandığın kariyerlere yönel baltalama yapma bence her neyse bende baltalama yapmıyım.

kabuk değiştire değiştire bitmedi bu kabukla 10 sezon gitmen gerek ona göre