Bu tip adamlara parçalı formayı giydirdiniz ya helal olsun başka da birşey demiyorum, diyemiyorum.
Bu tip adamlara parçalı formayı giydirdiniz ya helal olsun başka da birşey demiyorum, diyemiyorum.
PcLion blog yazarı çok güzel birşey yazmış. Çok hoşuma gitti.
" Tarih Galatasaray'ın ilgilendiği bir oyuncuyla Fenerbahçe'nin sözleşmeyi feshedip ezeli rakibine yol verdiği kaç transfer görmüştür.? Sırf Galatasaray istiyor diye affedilen onlarca oyuncu hatırlıyorken? Hadi futboldan anlamıyorsunuz, bari bundan anlayın bir şeyler olduğunu. "
Misimovic olayı çok farklı bi konu arkdaşarlar kesinlikle disiplin değil bu kesin.Başka bir şey var ama ne?
Adnan Sezgin
hayatımı şu 3 kelimeyle özetleyebilirim: "approach to sign"
![]()
Ayrı parantez Hagi'ye açmak gerekir.Fm'de de profiline baktığınızda tam bir yetenek avcısı.Ribery onun zamanında geldi.Ayrıyetten Mehmet topuz daha ersiyes teyken iztemişti fakat olmmıştı.
O yüzden Hagi'nin istediği oyunuclara daha pozitif yaklaşmalıyız.
Forma numarasi seksen 80 mesaji vermis simdiden isimiz var![]()
işin yoksa bardan ,otel odasından adam topla artık![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yeteneğine tek söz söyleyemeyiz ama adamlığına çok şey söyleyebiliriz.![]()
Ayri yazmayayim o en ekini dediydim![]()
Konyaspor Utaka yı aLıyor, GaLatasaray Kazım`ı. İLginç.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
AnladımYola gelir gibi geliyor bana ama bakalım işimiz zor
![]()
Turk statusunde bana gore alabilecegimiz 3. en iyi sag acik'i aldik. Gokdeniz, Volkan Sen, Kazim'dir bana gore en iyi Turk sag aciklar. Hayirli olsun, sanirim Kazim'in gelmesine tek sevinen benim![]()
04 Ocak 2011
Bir Başka Galatasaray
Bu hayat sırtımıza sırtımıza vururken ahlaklı ve onurlu kalmaya çalışıyoruz kimimiz... Çocukların boğazından geçeni kazanırken, anne-babanın kazandığından verdiği harçlığı harcarken, bir kale direği kadar dik kalmaya çalışıyoruz bu topraklarda. Zengin olmaktan daha zor olan ve makbul olan da budur. Futbol fena halde hayata benzer ya hani, Cristiano Ronaldo bu yüzden sevilmiyor işte. Hep bir sahte tarafı var değil mi? Sempatik dediğin Messi oluyor, iyi profesyonel, geceleri en fazla pizza yiyip, Playstation oynayan bir ergen. Taraftar da kendini ceza sahasında yer atanlar yerine formasını terden sırılsıklam olmuş adamlar görmek istiyor sahada. O bilet, o kombinelerin parası kolay kazanılmıyor. Küstah adamları kimse görmek istemiyor sevdiğin formanın, armanın altında...
Ronaldinho'yu yollayan Barcelona'nın haklı sebepleri vardı. Adriano'dan vazgeçen Inter'in de. Onların futbol yeteneğini tartışan delidir de; yetenekten kime ne! Barcelona eğer Ronaldinho sonrası, Adriano gibi bir adama formasını giydirseydi Katalanların alayı ayaklanır, onun atacağı, attıracağı gollerden vazgeçerlerdi.
Kazım ve Galatasaray'ın hikayesi de budur. Bir kulüp zirvelerde de dolaşır, dibe de vurur. Bir takıma sevdalanmak acıyı da gerektirir zamanı geldiğinde. "Yenilsen de yensen de"dir, "Yağan yağmurda ıslanmadık ki"dir taraftarlık. Bir duruş ister taraftar kulübünden; kupalar gelir, gider, asaletin yeter diye bağırdığında önce kendi inanmalıdır. Galatasaray'ın da yitirdiği budur.
Bir zamanlar Avrupa Gol Kralı olmuş Tanju Çolak'ı, tabanca ile poz verdi, Hülya Avşar ile aşk yaşadı diye kapının önüne koyma cesaretini gösteren kulüp, sadece Kazım ile değil öncesinde aldığı kararlarla da "Bir Başka Galatasaray" olduğunu gösterdi bu ülkenin futbol tarihinde....
Menajerlik şirketine ortalıktan dolayı federasyondan ceza alan Serdar Özkan ile cezası açıklandığında yollarını ayıramayan, rakibi haince tekme atan Barış Özbek ile yeni sezona giren Galatasaray ile, sezon başında disiplinsiz diye Keita'yı gönderen, otobüste güldü diye Misimoviç'e valiz toplatan Galatasaray aynı Galatasaray... Kazım alan Galatasaray da işte bu Galatasaray! Lakin bu Galatasaray, 14 yıl şampiyonluk hasreti çeken, Sefer'leri Fettah'larla tribünde ömür tüketen, yeteneği kısıtlı Cüneyt Tanman'ı kaptan bilen taraftarın Galatasaray'ı değil...
Kaybeden bu Galatasaray değil! Kaybeden "Başka Galatasaray yok" diyenler... Başka bir Galatasaray var, varmış... Bugün Kazım transferine isyan eden taraftar için acı olan bu başka Galatasaray onların Galatasaray'ı değil... Ve takımsız ve sevdasız kalmak ne demektir bunu işte kimse bilemez...
Aceto
Duygularıma tercüman olmuş Bülent Timurlenk.
saadetuner
"Ben sporcunun disiplinsiz, ahlaksız ve bonservisi elinde olanını severim" Profesyonel yönetici Adnan Sezgin (anonim)
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Twitter'da bi de su var
Hagi savasan oyuncu istedi yönetim sevisen aldi![]()
onu gördüm de uygun olmaz belki diye almadımama millet sevişenden seksene kadar almış
Ah ulen kazım
![]()
gs taraftarı de iyice alışmış artık bu durumlara...bjk 5-6 oyuncuyu kadro dışı bırakmış sanırım.kampa götürmemiş yani. onlardan alalım 2-3 adetfatih tekke falan gelsin.trabzon mehmet çakır gibi her zaman standartı olan bir oyuncuyu aldı.ondan baya faydalanır şenol güneş.bizim colin ortamı bozmaz.zaten 3-4 oldu bu tip adamlar. bir araya gelsinler işte artık...andre santos'u da yollasınlar bize.almışken alalım tüm lüzumsuzları.en azından 1 takımda toplanır da ligin kalitesi çok düşmez
![]()
Adnan Sezgin
hayatımı şu 3 kelimeyle özetleyebilirim: "approach to sign"
Adnan Sezgin
kelepçeyi herkes kendisi evinden getirecek arkadaşım. kelepçeyi biz vermiyoruz. sonra geri getirmiyorlar, uğraş dur.
![]()
türk futbluna ve lige kazım'ı kazandırdıkları için FB yöneticilerine,bizi bu nimetten mahrum bırakmadığı için de Ednan'lara teşekkürü borç biliriz![]()
Gerçekten çok enteresan bir transfer. Geçmişteki Revivo transferi geldi aklıma bir an..
Önemli Bilgi: Ilkay Gündogan, Türk yetkililerine red cevabi verip, Almanya Milli Takimi'nda oynamaya karar verdi.
Galatasaray falan derken oülan milli takımdan da vazgeçmiş...
Gokhan Zan , Serdar Ozkan , Ali Turan , simdide Kazım , bu yonetimin defolup gitmesini bekliyemiyorum