-
ben her takıma 5-6 atıyorum
ama çokda gol yiyorum . şamp. ligi gruplardan çıktım at. madrid ile deplasmanda 3 kez öne geçtim 3-3 bitti , evimdeki maçta 3-2 bitti 
pasları çok kısa yaparım , orta sahamda yaratıcılığı yüksek nuri ile arda var , yaratıcılık ve özel yetenek önemli , bir de antremanlarda öldürücü toplar atar ^^ diye komut ver. oyuncu yapısı müsaitse tabi. ofansif oynardım , uzun şutlar çektirmem. oyun kurucu vs. kullanmadım hiç
korner taktiği işime yarar. dzeko , cardozo , eren gibi uzun oyuncularım var , iyi bir komple forvetinin de olması lazım .neymar ı görmelisiniz
araya öldürücü toplar atması şeklinde antreman geliştirttim bir de topu değişik kanallara atması yönünde antreman geliştirdim (pravite chat) , neymar topu alıyor defanstan
bi ara pası yapıyor tak dzeko gol
ya da stoch ile harris adındaki regenlerime iyi arapaslar çıkarıyor bunlar ml-mr oyuncuları ve antreman olarak plase şutlar çekmesi yönünde talimat verdim. buldukları zaman arada atıyorlar .d taktiksel bilgim 0 ama antremanlarda oyuncuları iyi geliştirdim , onlar kendileri yapıyorlar gerekeni
Mesaj Yetkileri