1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: yeni konu açma sınırlansın...

Hybrid View

S-B-Z Misafir

iyide mustafa senin bu dediğin zaten oluyor hem konu içinde hemde yeni konu olarak.
    ve sana teknik problemler bölümüne dikkatle bakmanı öneririm.özellikle son zamanlarda açılan konulara.
    adamın msj sayısı 1 başlık;güzel değel.
    neymiş efendim türkçe yamayı yapanlara sövgü saygı,böle yama olmazmış vs.vs.
    diğeri skin sorunu belki binlerce kez anlatıldı ama yeni konu açılmış,
    taktiği nereye yükleyecem ve daha bunun gibi niceleri....
    böyle olunca saçma olmuyorda,benim dediğimdeki gibi olunca mı saçma oluyor?
    ayrıca bu benim yaptığım bir öneridir,dikkate alınır veya alınmaz,sende beğenirsin veya beğenmezsin ama sakın başkalarının fikirleri hakkında çok saçma gibi yorumlar yapma,beğenmeyişinin sebebini yaz olsun bitsin.tartışma çıkarmaya gerek yok!
    saygılı ol lütfen....

Quote Originally Posted by şampiyon
    iyide mustafa senin bu dediğin zaten oluyor hem konu içinde hemde yeni konu olarak.
    ve sana teknik problemler bölümüne dikkatle bakmanı öneririm.özellikle son zamanlarda açılan konulara.
    adamın msj sayısı 1 başlık;güzel değel.
    neymiş efendim türkçe yamayı yapanlara sövgü saygı,böle yama olmazmış vs.vs.
    diğeri skin sorunu belki binlerce kez anlatıldı ama yeni konu açılmış,
    taktiği nereye yükleyecem ve daha bunun gibi niceleri....
    böyle olunca saçma olmuyorda,benim dediğimdeki gibi olunca mı saçma oluyor?
    ayrıca bu benim yaptığım bir öneridir,dikkate alınır veya alınmaz,sende beğenirsin veya beğenmezsin ama sakın başkalarının fikirleri hakkında çok saçma gibi yorumlar yapma,beğenmeyişinin sebebini yaz olsun bitsin.tartışma çıkarmaya gerek yok!
    saygılı ol lütfen....
    Ben kendi fikrimi söyledim isteyen katılır isteyen katılmaz...

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by mustafagungor
    Ben kendi fikrimi söyledim isteyen katılır isteyen katılmaz...
    banada senin fikirlerin çok saçma geliyor bu konuda ama yazmadım demi.ve senden saygılı olmanı istedim benim fikirlerime katılmanı değil ama senden çok sey beklemişim.çok saygısız birisin buda benim fikrim...
    isteyen katılır,isteyen katılmaz....

Mesaj Yetkileri