-
aslında böyle forumdan bakarak oyuncu almayı önermem . bir nevi hileye giriyor. scout programları gibi . buradan oyuncuyu almış ve geleceğini görmüş olan kişiler sana oyuncuları söylüyor :F sende ucuza alıp pahalıya satıyorsun. oyundan max. zevk almak istiyorsan :F kafa patlatacaksın , ben bir tek fmrte den kendi oyuncularımın pa larına baktım o da meraktan :F bir regen keşfetmiştim çok iyi yükselince dayanamadım baktım , ama hiç bir şekilde oyuncu arayıp almadım , 10 tane gözlemcim var , ispanya , braz - arg. , italya - gibi ülkelerde scout görevlendirdim , ve meksika - gana - amerika gibi ülkelerin u-19 larının bir çoğuna scout ile teker teker gözlemci raporu alırım. fazlaca genç oyuncu alırım , iyi olanları baş antrenör zaten sana söylüyor :F diğerlerini kiraya yolla para kazan .
son olarak rıdvan dilmen çok fazla oyuncu keşfediyor , iyi potansiyel kavramıyor ama görsen sana ayda 5 oyuncu önerir , her aylık raporlarında da 20 ye yakın adam olur :F önerdiklerini iyi scoutlarım ile yeniden gözlemdirir , duruma göre alırım.
Mesaj Yetkileri