Bu konuda haklısın Ömer, bizler de çok bunalıyoruz bu tür başlıklardan. Bi çaresini muhakkak bulacağız, belki ilk üye olanlara bir kaç gün foruma yazma izni vermeyecek bir uygulama ekleyebiliriz.

Dediğin türde başlıklardan da en çok kızdığım Türkçe bölümünde açılan konular oluyor. Sabit başlıklarda sorunlarının çözümü varken, teknik sorunlara ait konu varken her yeni gelen üye münferit başlıklar açıyor, hele ki konuyu açtığı yerdeki mesajlara bile bakmıyor. Zira orada "TR FM 2006 v1.0 Yardım Rehberi" bulunuyor ki bu konu üyelerimizin yaşadıkları, yaşayabilecekleri tüm sorunlara çözüm getiriyor. Ama kimse buraya bakmıyor veya sabit başlığa yazmıyor, kendine özgü konu açıp yardım bekliyor. Halbuki sorduğu sorunun yanıtı o başlıkta bulunuyor. Tabi bizlerde buna müdehale ediyoruz ama sonuçta suçlu biz oluyoruz.Daha bugün bu yüzden hakaret küfür dolu bir öm geldi bana.

Bu konulara canım çok sıkılıyor, en azından kişi foruma kaydolduktan sonra bir kaç gün yazma izni vermezsek belki oturup sorununu aramayı dener (bence dener)