Katılmayan arkadaşlar, ya siz hakikaten şanslısınız yada biz bedeviden beterizKoyduğum ss yine Everton maçından denk geldi.3-4 maç çıldırıyorum patlama Everton maçlarına denk geliyor ne hikmetse.Bakın bir noktayı yanlış anlamayın.Oyun zor, oynayamıyoruz demiyor şikayet eden arkadaşlar; oynadığımızın karşılığını alamıyoruz.Yıllardır bu oyunu oynuyorum.Maç motorunu avucumun içi gibi bilirim.Özellikle geçen serilerde maç motoru devreye girdiğinde %80 gol olup olmayacağını söyleyebiliyordum.Burada sıkıntı olan nokta bu.Gol olması gerekiyor o atağın, kalıbımı basarım gol olması gerekiyor.Ama olmuyor.Tribünlere gönderiyor forvet yada kaleciyi nişanlıyor.Bakıyorum golü kaçıran oyuncuma Finishing 16, Comp 15, Balance 15 vs vs.Kurtaran kaleciye bakıyorsun O on O 13, reflexes 15.Yemesi gerekiyor ama yemiyor.İşin teknik karşılaştırmasınıda geçtim 1 yemiyor, 2 yemiyor birde üstüne oyun tamamen senin kontrolündeyken kalkıp kıytırıktan bir gol atıyor buna da eyvallah.E buda 1 maç oluyor, 2 maç oluyor, 3de tak diyor insanın canına.Neyse, aksini düşünen arkadaşlarla tartışmak gibi bir niyetim yok bunun için.Başarılı olabiliyorsanız ne ala.Ben bu gidişle çok ss ekleyeceğim buraya (:

Koyduğum ss yine Everton maçından denk geldi.3-4 maç çıldırıyorum patlama Everton maçlarına denk geliyor ne hikmetse.Bakın bir noktayı yanlış anlamayın.Oyun zor, oynayamıyoruz demiyor şikayet eden arkadaşlar; oynadığımızın karşılığını alamıyoruz.Yıllardır bu oyunu oynuyorum.Maç motorunu avucumun içi gibi bilirim.Özellikle geçen serilerde maç motoru devreye girdiğinde %80 gol olup olmayacağını söyleyebiliyordum.Burada sıkıntı olan nokta bu.Gol olması gerekiyor o atağın, kalıbımı basarım gol olması gerekiyor.Ama olmuyor.Tribünlere gönderiyor forvet yada kaleciyi nişanlıyor.Bakıyorum golü kaçıran oyuncuma Finishing 16, Comp 15, Balance 15 vs vs.Kurtaran kaleciye bakıyorsun O on O 13, reflexes 15.Yemesi gerekiyor ama yemiyor.İşin teknik karşılaştırmasınıda geçtim 1 yemiyor, 2 yemiyor birde üstüne oyun tamamen senin kontrolündeyken kalkıp kıytırıktan bir gol atıyor buna da eyvallah.E buda 1 maç oluyor, 2 maç oluyor, 3de tak diyor insanın canına.Neyse, aksini düşünen arkadaşlarla tartışmak gibi bir niyetim yok bunun için.Başarılı olabiliyorsanız ne ala.Ben bu gidişle çok ss ekleyeceğim buraya (:
Alıntılı Yanıtla