Valla Burak abi yazdığn iyi oldu. Mert'in dediği gibi eğer 2 yıllık lisans her üniversitede zorunlu ise benim hayallerim yıkılır. Ama bazı üniversitelerde varsa bu kural bazılarında yoksa çok iyi olur.
Burak abi verdiğin parkur banada mantıklı geldi diğerlerine göre. 19 Mayıs Üniversite'sinin yetenek sınavı kılavuzunu indirdiydim ben. O parkuruda yapabilirim diyordum ama bu sanki daha kolay gibi geldi.
Antrenör olsam böle nası diyim profesyonel duruma gelsem sadece bunu istiyorum. Yani Bank Asya veya TFF 2.lig düzeyinde bir antrenör kıvamına gelmek istiyorum. Mesela bir Bank Asya takımının alt yapısını veya yardımcı antrenörlük gibi şeyler yapmak isterdim.
Önümüzdeki 10 seneyi sırf bu işe ayırmak istiyorum. Yani hedefim budur. Aklımda önümüzdeki 12 sene içerisinde bir yerlere gelebilirim diye düşünüyodum ben. Yani eğitim, dil vs. gibisinden.
Yurtdışında da böyle nası diyim spor akademileri varı. Biliyosunuzdur sizde ama işe orayla bağlantı kurmak, nelerin lazım olduğunu sormak, ücretini sormak, sadece profesyonel futbolcu mu alıyorlar vs. gibi şeylere ulaşamıyorum ben internetten. Son durumda böyle![]()

Alıntılı Yanıtla