Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
Nobre'nin maaşı ne durumda? Hala 2m küsür alıyor. Yönetim aynı değil mi? Ayrıca sizin Ernst'in daha fazlasını hakettiğini düşünmeniz onun diğer ülkelerde futbol oynayacağı zaman alacağı maaşın çok çok az olacak olmasını değiştirmez. Örnek olması açısından İtalya ligi'ndeki maaşları incelemenizi öneririm.
Hala 2 milyon alıyor derken? Nobre'nin sözleşmesi bitti de yeniden 2 milyonluk sözleşme imzalandı da bizim haberiz mi yok.Adamla sözleşme imzalanmış bir kere.O parayı Nobre kendi feragat etmediği sürece -ki bunu bir çok oyuncu kabul etmez- her türlü ödemek zorundayız.Nobre ile sözleşme imzalanırken mevcut yönetim yoktu.Yönetimler bir tek başkanlardan oluşmuyor bunu da ekleyeyim.Çoğu kişi bu hataya düşüyor.Yine eklemek gereken bir şey var ki başkan da eski başkan değil.Son olarak ben Ernst'in aldığı paranın az olduğunu veya hak ettiğinden az olduğunu söylemedim ama şöyle bir gerçekte var ki bu tarz kaliteli oyuncuların ülkemizde forma giymelerinde bu denli yüksek ücretlerin katkısı büyük.