bak lopez daha gencmiş hemde iimiş riverden kimlerin çıtığın unutma
bak lopez daha gencmiş hemde iimiş riverden kimlerin çıtığın unutma
DELGADO İMZALIYOR
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın ısrarla istediği Basel takımının oyun kurucusu Delgado ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş yönetiminin aradaki pürüzleri ortadan kaldırdığı ve bu oyuncuyla yarın sözleşme imzalayacağı öğrenildi..
Delgado ile görüşmelerini sürdüren yönetimin oyuncuyla anlaştıktan sonra, bonservis konusunda oyuncunun kulübü Basel ile de her konuda anlaştı..
Yapılan görüşmelerin ardından yarın sabah saatlerinde Asbaşkan Murat Aksu, Dış İlişkiler sorumlusu Erdil Arpacı ve Menajer Ceylan Çalışkan İsviçre'ye geçerek, önce Basel kulübüne taahhüt edilen 5 Milyon Euro'luk bonservis bedelini yatıracak, ardından da Delgado'ya 3 yıllığına Siyah Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalattıracak..
MARATON.COM.TR
hayılı olsun bjk ya
1 aydır imzalıyor ne bitmez imzaymış bu ya
Beşiktaş yılan hikayesine dönen Arjantinli Matias Delgado'nun transferini nihayet bitirdi.
İki gün önce yönetici Süleyman Eren'in çocuklarının sünnet düğününde yurt dışından dönen Başkan Yıldırım Demirören'e konu ile ilgili olarak bilgi veren Asbaşkan Murat Aksu ile Futbol Koordinatörü Erdil Arpacı bugün İsviçre'ye giderek, Arjantinli futbolcunun bonservisini alacak. Uzun süredir bonservis ücreti konusunda anlaşmazlığa düşen Beşiktaş'a yine destek Cola-Turka ve Ülkerspor'dan geldi. Basel kulübüne parayı söz konusu gıda şirketi çıkartacak. Futbolcu daha sonra satılırsa Beşiktaş satış üzerinden pay alacak. Aksu ve Arpacı yarın Basel kulubünde tüm imzaları attıktan sonra en geç iki gün içinde Delgado ile birlikte İstanbul'da olacak.
![]()
Kartal Delgado için İsviçre'de!
Beşiktaş 2. Başkanı Murat Aksu ve Dış İlişkiler Sorumlusu Erdil Arpacı, Arjantinli Delgado'nun transferi için İsviçre'ye gitti. Uzun süredir devam eden transfer görüşmeleri sonucunda hem Delgado hem de kulübü Basel'le anlaşmaya varan siyah beyazlı kulüpte, Murat Aksu ve Erdil Arpacı yıldız oyuncunun bonservisini almak için İsviçre'ye gitti.
Arjantinli oyuncunun da bir kaç gün içinde İstanbul'a gelerek kendisini siyah beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.
Borsaya bildirildi
Beşiktaş'ta Arjantinli futbolcu Delgado'nun transferi resmiyet kazanıyor. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen yazıda "Şirketimiz, İsviçre futbol takımlarından FC Basel'in futbolcusu Matias Emilio Delgado'nun transferi ile ilgili olarak kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlamıştır" denildi.
27.06.2006
Kaynak : DHA ve AA
Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu ve Sportif Direktör Erdil Arpacı İsviçre'de Basel kulübü yetkilileri ile bi raraya geldiler. Basel'de gerçekleşen görüşmede aradaki tüm pürüzler giderildiği ve Delgado'nun son dakikada çok büyük bir sorun çıkmazsa önümüzdeki yıl siyah beyazlı formayı giyeceği netlik kazandı.
Ülker firmasının parasal sorunların çözmesiyle Beşiktaş'a kazandırılan Arjantinli futbolcunun yarın veya Perşembe günü Türkiye'ye gelerek kedisini siyah beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.
Öte yandan Beşiktaş kulüp doktorlarında Yalçın Yavuzer'in dün İsviçre'ye gittiği ve Delgado'yu bir dizi teste tabi tuttuğu öğrenildi. Testler sonucu herhangi bir olumsuzluğa rastlanmaması siyah beyazlı yöneticileri mutlu etti.
![]()
delgadoyu aldı artık. hayırlı olur inşalla
Beşiktaş Asbaşkanı ve Sportif Direktör Erdil Arpacı'nın dün İsviçre'de imza attırdığı ve Siyah Beyazlı renklere bağladığı Arjantinli Yıldız Delgado'nun bugün akşak saatlerinde İstanbul'a geleceği açıklandı..
Delgado ile birlikte İstanbul'a gelecek olan Murat Aksu ve Erdil Arpacı'yı taşıyan uçak, akşam saat 20:30'da Atatürk Havalimanına iniş yapacak..
MARATON.COM.TR
bence harika bi transfer bu adam Türkiyeyi sallar![]()
walla hayırlı olsun şu ana kadar yapılan en iyi transfer hem genç hemye yetenekli ... tribüne seyirci çekicek cinsten ....
BJK-Beşiktaş, İsviçre`nin Basel takımında oynayan Arjantinli futbolcu Matias Delgado ile sözsleşme imzaladı.
fanatik son dakika haberi ....
delgado hakkında... haberlerde dinlediklerimi aktarmak istedim ...
arjentindekilerin yorumu hiç ummadığınız yerden çıkar ve ölümcül paslar verir...
normalde 10 numaralar koşmaz ama o top yokken bile koşar ... mükemmel bir sol ayağa sahip ... isviçre de yılın oyuncusu seçilmiş ve en çok asist yapan oyuncuymuş ... gol atmaktan çok attırmayı severmiş ve en önemli özelliği ise frikikleri ve yaşı (24) ...
t.v de spor haberlerinde duyduklarım bunlar ... eğer bu anlatılanlar gibi bir oyuncuysa bjk süper bir transfer yapmış ve hayırlı olsun... darısı başımıza dicem ama![]()
3 yıllık imzayı attı delgado.
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu, yeni transfer Delgado çapında bir yıldıza Beşiktaş forması giydirmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Sportif direktör Erdil Arpacı ve Arjantinli oyuncu Delgado ile birlikte bu akşam İstanbul'a gelecek Aksu, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, beklenen büyük transferi gerçekleştirdiklerini dile getirdi.
Taraftarların merakla beklediği büyük transferi gerçekleştirdiklerini belirten Aksu, ''Bu transferle takımımızın orta alanında önemli bir açığı kapattık. Delgado çapında bir yıldıza Beşiktaş forması giydirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu transferin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu.
DELGADO: ''BEŞİKTAŞ BENİ HEYECANLANDIRIYOR''
Siyah-beyazlı takımın uzun uğraşlar sonrası renklerine kattığı Matias Emilio Delgado ise sportif direktör Erdil Arpacı'ya yaptığı açıklamada, Türkiye'den aldığı ilk haberler doğrultusunda şimdiden heyecanlanmaya başladığını ifade etti. Beşiktaş ile büyük başarılara imza atacağına inandığını kaydeden Delgado, Türkiye'nin de ülkesi Arjantin gibi bir futbol ülkesi olduğunu bildiğini belirterek, ''Futbolu çok seven Türkiye'nin en büyük takımında forma giyecek olmak beni çok mutlu ediyor. Ateşli bir taraftar kitlesi olan Beşiktaş'ta başarılı olacağıma inanıyorum'' dedi.
DELGADO'NUN KARİYERİ
Beşiktaş'ın yeni transferi 24 yaşında ve 1.82 metre boyundaki Arjantinli Delgado, orta sahada görev yapıyor. Her iki ayağını da çok iyi kullanabilen yeni transfer, özellikle frikikten attığı goller ve asist özelliği ile tanınıyor. Son 3 yıldır İsviçre'nin FC Basel takımında oynayan Arjantinli futbolcu, geçen sezon İsviçre Ligi'nin en çok gol pası veren futbolcusu olurken, forma giydiği 32 karşılaşmada 19 gol attı.
Delgado, daha önce Chacarita Juniors, Argentino Juniors ve River Plate takımlarında oynadı.
bu adam türkiyeyi kasıp kavurur lakabını ben buldum bile "Katrina Delgado"![]()
![]()
oh be amma bitmez transfermiş ama sonunda bitti inşallah yararlı iyi bir performans yakalar
bizde hele ses soluk yok![]()
Başka bir kaynaktan: Bu arada hayırlı olsun.
Beşiktaş'ın, İsviçre'nin Basel takımından uzun uğraşlar sonucunda 5 milyon euroya transfer ettiği Arjantinli Matias Emilio Delgado İstanbul'a geldi. Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu ve Sportif Direktör Erdil Arpacı ile havaalanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Delgado, İstanbul'a ilk defa geldiğini ve Beşiktaş hakkında hekesten çok iyi şeyler duyduğunu söyledi.
Delgado, Tigana ile ilgili bir soruya ise; "Tigana'nın beni istemesi benim için grur verici bir olay." şeklinde cevap verdi.
Öte yandan Delgado, Beşiktaşlı taraftarların havaalanında kendisini karşılamasından son derece memnun olduğunu da belirterek, "Taraftarların böyle bir karşılama yapmaları beni çok mutlu ediyor." diye konuştu.
Delgado, yarın saat 13.00'te BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenecek törenle, medya önünde sözleşme imzalayacak.
![]()
Çok para verdik(Ülker verdi) ama sattığımızda gelirin büyük kısmını yine ''ÜLKER'' alacak.Ben bu adamdan ileride kar edemeyeceksem yıllık maaşınıda ülker versin(umarım veriyordur).
Birde umarım o kadar paraya değer.Çünkü ciddi bir transfer ücretiyle aldık.
6 ay içinde döner , Ailton gibi olur diye birisi söylemiş başkana ama BJK ısrarla aldı.Devamında da diyormuşki ; Delgado 18 gol attı ama 8 milyon Frang etmez zaten 4 milyon frnga geldi Basel'e.Attığı gollerde ya penaltı ya da ölü top demiş..
Bunları kim demiş ya?İlk dakikadan adam kötülenmeye başlandı bile,bu durumda zaten başarılı olamaz.Originally Posted by mustafagungor
Bence orta sahada eksiğimiz vardı illa ki faydalı olacaktır ama çok fazla para verdik gibi.
sonunda geldi ya. bence bu adam besiktasa faydali olur. bu sezon besiktas is yapar. bir sol kanat alsak is biter.
beyler bence biraz vicdanlı olalım adam bırakın maça daha topla antremana çıkmadı ... eleştirmek için çok erken .. hiç olmazsa adam genç ve çok iyi bir sol ayağı var ... duran toplarda çok etkiliymiş... isviçrede yılın futbolcusu seçilmiş ve asist kralı olmuş bence bunlar hiç olmazsa şimdilik eleştirileri önlemek için yeterli veriler ....
Bencede adam yeni geldi ve Ailton gibi olur,Basel'de iken ölü toplarda yada penaltılarda gol buldu sözleri izlendikten sonra kullanılırsa daha iyi olur..Belki bunları dedirttirmeyecek.
hayırlı olsun beyler inşallah iyi iş çıkarcak beşiktaşımızda
Sol şeride Pineda
Beşiktaş yönetimi, 24 yaşındaki Gonzalo Pineda Reyes'in peşine düştü. 1.77 boyundaki sol kanat oyuncusu, Meksika Milli Takımı formasıyla 34 gol attı.
Sola üniversiteli
Delgado'nun işini bitiren Beşiktaş, sol kanat arayışlarını da sürdürüyor. Siyah-beyazlıların son gözdesinin Dünya Kupası'nda Meksika formasını giyen Gonzalo Pineda Reyes olduğu öğrenildi. 1982 doğumlu oyuncu futbola üniversitede başladı.
Araştırma sürüyor
Pineda, 2004Olimpiyatları'nda Meksika Milli Takımı'na çağırılmadan önce hiç 1. Lig maçında oynamadı. Geçtiğimiz sezon transfer olduğu Chivas Rayadas Guadalajara'da 12 golü bulunan Pineda için siyah-beyazlı yönetim fiyat araştırmasını sürdürüyor.
Vahap HACIOĞLU
hayırlı olsun
[SIGPIC][/SIGPIC]
Delgado Antrenmanda!
Beşiktaş'ın yeni transferi Matias Emilio Delgado, siyah-beyazlı takımla ilk antrenmanına çıktı.
Arjantinli futbolcu, BJK Nevzat Demir Tesislerindeki sabah idmanında teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla bir araya gelirken, sıcakkanlılığı ile dikkati çekti.
Dün akşam İstanbul'a gelen Delgado, sabahki kondisyon idmanında takımdaki yerini alarak, teknik direktör Jean Tigana, teknik ekip ve futbolcu arkadaşlarıyla tanıştı. Basına kapalı olarak yapılan antrenmanda yıldız futbolcunun sempatik ve sıcakkanlı kişiliğiyle kısa sürede takımla kaynaşmasının dikkati çektiği bildirildi.
Beşiktaşlı futbolcular sabah idmanında koşunun ardından salonda ağırlık çalışması yaparken, Delgado'nun sahada tek başına antrenmana devam ettiği bildirildi.
DELGADO, BEŞİKTAŞ'TAKİ İKİNCİ ARJANTİNLİ
Beşiktaş'ın yeni transferi Matias Emilio Delgado, siyah-beyazlı kulübün tarihindeki ikinci Arjantinli futbolcu olacak.
1993-94 sezonunda forma giyen Osvaldo Nartallo'nun ardından, siyah-beyazlı kulübün 103 yıllık geçmişinde takımda yer alan ikinci Arjantinli futbolcu Delgado olacak.
Beşiktaş'ta bugüne kadar 28 ülkeden toplam 68 yabancı futbolcu forma giydi.
MARATON
sonunda delgado'yu aldılar hayırlı uğurlu olsun
beşiktaş camiasına hayırlı olsun
:::
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
ya atacağı goller? BU bir kar değilmiOriginally Posted by FeYYaz1989
besıktasa hayırlı olsun
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.