Sayfa 408 / 1204 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon
12,211 ile 12,240 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

R10 Gremio'ya geri döneceğini açıkladı diye biliyorum

Sanmiyorum R10 nun gelecegini Gremio veya Palmeiras ile anlasacak büyük ihtimalle.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yok artık o kadar da değil bi de cimrilikten ne adamlar gitti geldi takıma Ronaldinho'ya nası para yetiştirmeyi düşünüyoruz Diğer dedikoduları da katarsak Mutu-Kazım-Ronaldinho üçgenini düşünemiyorum düşünmekte istemiyorum. Kelepçe kesmez bunları artık
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tafarel ikna eder onu ama bizim cimri klüp o kadar maaş ödeyemez malesef

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tam teçhizat lazım onlara

Ronaldinho ulkesine dönecek 99%. Acikcasi bize gelmesinide istemem.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    Ronaldinho ulkesine dönecek 99%. Acikcasi bize gelmesinide istemem.
    Ronaldinho gelirse olacaklar; 2 maç sonra kadro dışı,sebebi de saçlarının uzunluğu,lakayt davranışları ve takım oyununa uymayan klas hareketleri,ondan sonra da tekrar Avrupa'ya dönemeyeceği için Rusya'ya satılması
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Culio'nun yaşına takılma nedenim, adamın henüz isminin pek duyulmamış olmasıdır. 27 yaşında bir oyuncu alıyorsanız belli bir standardı olmalıdır, Keita gibi. Culio ise bu çerçeveye çok uzak bir transferdir. Gelir oynar beğeniriz belki de, dediğim gibi oyuncuyu tanımıyorum. Ama elde patlarsa bunun açıklamasını da kimseye yapamazlar.

Kaleye kesin Serdar Kulbilge'yi almalıyız.
    Biglia gelirse şahane olur.
    Formica gelirse katmerli ekmek kadayıfı.

Kadroyu mutlaka belli bir düzeydeki oyuncularla derinleştirmeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

sol üstteki culio sağdaki biglia...yardım maçı...Hemşerilar zaten..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Fm profiline bakılırsa vasat bir oyuncu gibi duruyor. Yine de görmek lazım ama ben daha garanti adamlar almasını beklerdim GS'nin. Yönetim heralde son kozonu oynuyor artık onlarda farkında , Kazım , Cluyo , Biglia . Hepsi çok iyi işler de yapabilecek oyuncular ama aynı zaman da çeşitli sebeplerle elde patlama ihtimali de çok yüksek oyuncular. Ki Elano , Lincoln gibi markalar bile neler yaşadı nasıl performans sergildi ve kariyerleri çöküş yaşayıp ayrıldılar ortada.

Ayrıca Cluio'nun istatisliği çok çok kötü bence.

http://www.bdfa.com.ar/jugador2.asp?codigo=13144

202 maç 11 gol.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Fm profiline bakılırsa vasat bir oyuncu gibi duruyor. Yine de görmek lazım ama ben daha garanti adamlar almasını beklerdim GS'nin. Yönetim heralde son kozonu oynuyor artık onlarda farkında , Kazım , Cluyo , Biglia . Hepsi çok iyi işler de yapabilecek oyuncular ama aynı zaman da çeşitli sebeplerle elde patlama ihtimali de çok yüksek oyuncular. Ki Elano , Lincoln gibi markalar bile neler yaşadı nasıl performans sergildi ve kariyerleri çöküş yaşayıp ayrıldılar ortada.

202 maç 11 gol.
    Cluyo değil Culio.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

202 maç 11 gol.
    Böyle istatistik falan pek bişey ifade etmiyor Ahmet , biliyorsun ben romanyada yaşıyorum , sana garanti verebilirimki GS'nin 2-3 sezondur nokta atışı olarak yaptığı nadir transferlerdendir , ama şunuda unutmamak lazım transferin herzaman bir piyango yanıda vardır , tutmayadabilir , ama benim fikrim Galatasaray'a yıllarca hizmet edicek bir oyuncu aldık

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

@Ahmet : Culio golcü değil -ki zaten her şey gol demek değildir takımlarına katkısı her zaman olmuştur mutlaka o yüzden bakmak lazım biraz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

202 maç 11 gol.

lincoln ün performansı na nie hala laf söylüyonuz anlamıyorum ki adam bülent e küfr etti diye gitti takımdan

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Culio gol atsın diye alınmadıki zaten adam pasör

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

202 maç 11 gol.
    Culio, oyun bilgisi iyi olan bir oyuncu. CM olarak kullanılıcaktır. Culio'yu almakla takım yeni Ayhan Akman kazanmıştır. Hatta Ayhan'dan da iyi oyun bilgisi var. Klasik 10 numara değil kendisi. Ayrıca nedir bu gol takıntısı? savunma oyuncusunun bile gol istatistiğine bakılıyor. Çok saçma...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elano, Misimovic, Lincoln gibi markalar bile neler neler yaşadı demek aslında pek doğru gelmedi bana. Onların sorunu zaten marka olmasıydı. Bir yerde erden çok çavuş varsa orada sıkıntı vardır. Bizde de "er" diye tabir ettiğim oyuncu az işte. Bundan kastım "koşmak" değil, kompleksleri olmayacak, takımdaki dengeleri bozmayacak fakat iş yapacak futbolcu. Yabancı kontenjanımızı illa yıldızlarla doldurmaya çabalamamıza gerek yok. Türkiye'ye ne derece yıldız gelebiliyor herkes biliyor. Çok kaliteli transferler yapıp Avrupa'da çok üst düzey hedefler belirlemek yerine adam gibi şampiyon olabilelim önce. Türkiye liginde belirli bir dominasyonumuz yok ki.

19. Default

Culio Pasör Falanda Demişinizde Asist Adamıda Değilki 200 Küsür Maçta 10-15 Asisti Ancak Var. Eğer Mücadeleci ve Savaşan Bir Oyuncuysa Ona Zaten Çok Büyük Bir İhtiyaç Var Takımın. Ama Defansif Olarakta Vasat Gibi Duruyor Ya Hayırlısı Tam Kapalı Bir Kutu Birde Arjantinlilerin Türkiyede Pek Kendini Gösteremediğini, Uyum Sağlayamadığını Gördük İstisnaları Dışında.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

O zaman golün pek önemi yok tabiiki ben forvet olarak biliyordum o yüzden yani.

@Rasengan

Ahhh ahh ne vahim yazım hatası değil mi ?

Zoka bölümüne yazmistim Fotomac'da haber cikmis Baris Özbek Fenerbahce'de diye ama Tribündergi de yazmis simdi belki ciddidir Hagi tamam derse gidecekmis

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Şu ana kadar yıldızlardan çok az yarar gördük. Lincoln'ün döktürdüğü 5-6 maç, Keita'nın evdeki maçları, Baros'un sakatlık arası maçları, Elano'nun diyagonal pasları, Misimovic'e ise yorum yapmıyorum.

Ben bu transfer politikasını destekliyorum. Scouting ile az bilinen oyuncuların alınması. (Kazım hariç, onu bilmeyen yok. Kelepçe Kazım. )

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kazım'da iyi oynayacaktır Hagi'de biliyor bu transfere taraftarın ne kadar kızdığını ancak ondan bir şeyler bekliyor demekki o yüzden aldırdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Zoka bölümüne yazmistim Fotomac'da haber cikmis Baris Özbek Fenerbahce'de diye ama Tribündergi de yazmis simdi belki ciddidir Hagi tamam derse gidecekmis
    Allah yazdıysa bozsun ama sezon sonu fenerbahçe'ye gelmek istiyor, emre gibi o da fenerbahçeliymiş gibi duyumlar gelmişti. Allah yazdıysa bozsun

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Allah yazdıysa bozsun ama sezon sonu fenerbahçe'ye gelmek istiyor, emre gibi o da fenerbahçeliymiş gibi duyumlar gelmişti. Allah yazdıysa bozsun
    Amin, korku filmi gibi

Tamam Galatasaraya kurtulmak istiyor olabilir de biz olmayalım lütfen
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Facx View Post
    lincoln ün performansı na nie hala laf söylüyonuz anlamıyorum ki adam bülent e küfr etti diye gitti takımdan
    Sıradan bir Bülente küfür ettiği için gitmedi Lincoln. 105 yıllık kulübün gelmiş geçmiş en büyük efsanelerinden birine, kendisinden binlerce kat daha büyük bir futbol adamının adını usülsüz ağzına aldığı için defedildi Lincoln..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Sıradan bir Bülente küfür ettiği için gitmedi Lincoln. 105 yıllık kulübün gelmiş geçmiş en büyük efsanelerinden birine, kendisinden binlerce kat daha büyük bir futbol adamının adını usülsüz ağzına aldığı için defedildi Lincoln..
    ee sonuçta küfr etmesi performansını etkliyemiyo dimi ayrıetten bülentinde onu yerli kardeşleri için bitirdiğini de hepimiz biliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Facx View Post
    ee sonuçta küfr etmesi performansını etkliyemiyo dimi ayrıetten bülentinde onu yerli kardeşleri için bitirdiğini de hepimiz biliyoruz
    Teknik direktöre küfür etmek çok normal bir olaymış gibi konuşuyorsun. O yerli kardeşlerden herhangi biri hatalı bir pas yapsa bile sapına kadar eleştirmeyi biliyorsunuz. Şu yabancı hayranlığını bırakalım bi zahmet.

Hadi son senesinde Kaptan "yerli kardeşleri" için bitirdi diyelim. İlk senesinde çok mu farklıydı Lincoln tavır olarak? İkinci senesinin ilk devresi dışında ne hayrını gördük Lincoln'ün?

Koskoca bir efsaneden bahsederken küçümser bir tavr takınmanı da yaşının bu efsaneyi efsane olduğu zamanlarla hatırlamaya yetmemesine bağlıyorum.

Gol atsın diye alınmadı o adam ona göre yorum yapın.
    Culio'nun ortasahanın her yerinde oynayabilme ve savaşcı olması önemli bir özellik.
    Sistem oyuncusu kendisi. Takımı sırtlamasını beklemesin kimse.

Mesaj Yetkileri