1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Memleket Sevdasının Önüne Geçemez Hiç Bir Sevda ! .. [ 1.Sezon ] [ 11.2.1 ]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yok böyle bir şey adamlarda Samsunlu çokluğu var destek çıkacaklarına birbirleriyle atışıyorlar

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Lusage55 View Post
    Ok yaydan çıkalı yıllar oldu

Arkadaş zihnini evde unutmuş sanırım. FM10 a bir bakın derim. Siz nerelerdeyken biz nerelerdeydik.
    Hmm tabi tabi o zaman isteklerimi sayıyorum yatlar katlar falanlar filanlar

Quote Originally Posted by vego View Post
    Fm 2010 derseniz Crash alana kadar hepinizi crash yapmıştım
    Biz transfersiz başarı peşindeyiz sayın Takış finans stadyum tesis de önemli bu işte

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Yok böyle bir şey adamlarda Samsunlu çokluğu var destek çıkacaklarına birbirleriyle atışıyorlar
    4 kişiyiz Kaan ne çokluğu Tolga birtek çatışmaya katılmıyor.Hep Lusage55 beyfendi yüzünden vegp ile beni kıskanıyor Oğulcan kulis yapıyoruz bundan sonra Murat'a ona göre

Dönelim asıl konumuz kariyerimize

Bank Asya 1.Lig Başladı .. İlk 5 hafta sonunda aldığımız sonuçlar ve oluşan puan durumu :

1.Hafta : Samsunspor : 1 Rizespor : 1

Son saniyelerde galibiyeti bıraktık beraberliği razı olduk.Tam taktiğimizi defansif yapacakken golü ağlarımızda gördük.3 Puan yerine 1 puan ile sezona başlangıcımızı yaptık.

2.Hafta : Adanaspor : 0 Samsunspor : 2

Rakibimize deplasmanda gün yüzü göstermedik adeta.Tek kale top oynadık güzel futbol oynadık ilerisi için ümit verdiğimizin sinyallerini gösterdik.Ve 2.hafta sonunda 3 puanımızı aldık.

3.Hafta : Samsunspor : 1 Kartalspor : 2

11.2.1'i ne kadar eleştirdiklerini ve ne kadar haklı eleştriler olduğunu yavaş yavaş anlıyorum sanki Üstün oynayan tarafız fakat bir türlü şansı tutturamadık.Ama bahanelerin arkasına sığınmıyoruz ve yolumuza devam ediyoruz.

4.Hafta : Denizlispor : 1 Samsunspor : 0

Yine bir mağlubiyet alıyoruz.Bu sefer bizde iyi değildik fakat rakibimizde iyi değildi.Onlar bulduğu pozisyonu gole çevirirken biz bulduğumuz pozisyonları cömerçe harcadık.Maalesef beklentilerin çok altındayız 4.haftaya kadar.

5.Hafta : Samsunspor : 4 Altay : 0

Altay karşısında adeta kendimize geliyoruz ve üst üste gelen puan kayıplarını bir nebze olsun unutuyoruz.Fakat bu farklı galibiyetin önemini yitirmemesi için bundan sonraki 3-4 haftada puan kaybı yapmadan yolumuza devam etmeliyiz.Deniz Baykara maçı adeta domine etti iyi transfer olduğunu yine gösterdi.

Puan durumunu diğer takımların maçlarının eksik olmasından dolayı eklemiyorum.

20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri