Yok böyle bir şey adamlarda Samsunlu çokluğu var destek çıkacaklarına birbirleriyle atışıyorlar![]()
Yok böyle bir şey adamlarda Samsunlu çokluğu var destek çıkacaklarına birbirleriyle atışıyorlar![]()
Hmm tabi tabi o zaman isteklerimi sayıyorum yatlar katlar falanlar filanlar![]()
Biz transfersiz başarı peşindeyiz sayın Takış finans stadyum tesis de önemli bu işte
4 kişiyiz Kaan ne çokluğuTolga birtek çatışmaya katılmıyor.Hep Lusage55 beyfendi yüzünden vegp ile beni kıskanıyor
Oğulcan kulis yapıyoruz bundan sonra Murat'a ona göre
![]()
Son saniyelerde galibiyeti bıraktık beraberliği razı olduk.Tam taktiğimizi defansif yapacakken golü ağlarımızda gördük.3 Puan yerine 1 puan ile sezona başlangıcımızı yaptık.
2.Hafta : Adanaspor : 0 Samsunspor : 2
Rakibimize deplasmanda gün yüzü göstermedik adeta.Tek kale top oynadık güzel futbol oynadık ilerisi için ümit verdiğimizin sinyallerini gösterdik.Ve 2.hafta sonunda 3 puanımızı aldık.
3.Hafta : Samsunspor : 1 Kartalspor : 2
11.2.1'i ne kadar eleştirdiklerini ve ne kadar haklı eleştriler olduğunu yavaş yavaş anlıyorum sankiÜstün oynayan tarafız fakat bir türlü şansı tutturamadık.Ama bahanelerin arkasına sığınmıyoruz ve yolumuza devam ediyoruz.
4.Hafta : Denizlispor : 1 Samsunspor : 0
Yine bir mağlubiyet alıyoruz.Bu sefer bizde iyi değildik fakat rakibimizde iyi değildi.Onlar bulduğu pozisyonu gole çevirirken biz bulduğumuz pozisyonları cömerçe harcadık.Maalesef beklentilerin çok altındayız 4.haftaya kadar.
5.Hafta : Samsunspor : 4 Altay : 0
Altay karşısında adeta kendimize geliyoruz ve üst üste gelen puan kayıplarını bir nebze olsun unutuyoruz.Fakat bu farklı galibiyetin önemini yitirmemesi için bundan sonraki 3-4 haftada puan kaybı yapmadan yolumuza devam etmeliyiz.Deniz Baykara maçı adeta domine etti iyi transfer olduğunu yine gösterdi.
Puan durumunu diğer takımların maçlarının eksik olmasından dolayı eklemiyorum.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.