1 ile 30 arası toplam 201 sonuç

Konu: Saldırın Tatangalar ! | 3.Sezon |

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    yeşiiil, siyaaah
    Denizlispor malasef küme düştü
    Quote Originally Posted by HeLLquaRd9 View Post
    Çok üzücü bir son oldu Seneye daha iyi bir takım kurup işimizi şansa bırakmamak gerekiyor.
    Gerçekten öyle oldu.Ama bundada bir hayır vardır.Şimdi kulüpte bir sistem oturtup geleceğimizi çok sağlama almak istiyoruz.
    Quote Originally Posted by eminoski View Post
    Göztepe play offa kalmış sonucu ne oldu acaba
    Play-Off maçlarında henüz hiç bir maç oynanmadı.İnşallah Göztepe Süper Lige çıkar seneyede biz geliriz..
    Quote Originally Posted by oguz4141 View Post
    Çok heyecanlı bir sezon olmuş.Bu sezon seni yakan isim Orkun Uşak ve defans hattı oldu sanırım
    Defans hattımızı hiç değiştiremedik..2.Ligte oynadığımız aynı defanslarla mücadele ettik.Zor olduğu kesin.47 gol yemişiz..

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    normal bence ali, yavaş yavaş sağlam çıkman daha iyi olur, ben tam başarı için 3-4 sezon bekledim, daha kaliteli oluyor böylece. bence bitirebileceğin en iyi yerde bitirmişsin. maaş bütçeni rahatlatırsan ve fizik kondisyonu yüksek veya hızlı teknik oyuncular alabilirsen banko lider olarak çıkabilirsin. tabi bir de süper ligden düşenleri de görmek lazım. tekrar tekrar başarılar.
    Aynen haklısın..Şimdi bizimde hedefimiz bu olacak.Bir sistem oturtmaya çalışacağız.
    Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Çıkabileceğini düşünüyordum ama olsun, seneye artık.
    Elimizden geleni yaptık ama olmadı.her seferinde dediğim gibi şimdi de diyorum bu kadro ile bu kadarıda başarıdır.
    Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Üsttede yazmıştım denizli adıyaman mersin diyarbakırı yenip çıkacağını düşünüyorum diye mersin ve diyarbakırda kayıp yaşamıssın neyse sağlık olsun seneye inş çıkarız süper lige
    Ligin ikinci yarısında deplasmanlarda sıfırdık zaten.Normal sonuçlar aldık son haftalarda

Mesaj Yetkileri