Bank Asya 1.Lig 5. hafta 10. hafta arası maçlarımız ..

6.Hafta : Mersin : 1 Samsunspor : 0

Deplasmanda iyi oynuyoruz ama olmayınca olmuyor ! 7 sarı 1 kırmızı gösteren hakemi tebrik ediyoruz.Ama bunların intikamını alacağız başka yolu yok.

7.Hafta : Samsunspor : 2 Akhisar Belediye : 0

Bu sefer ilahi adalet bizim yanımızda oluyor ve eze eze oynadığımız maçtan güzel bir 3 puan alıyoruz ama önemli olan bu 3 puanların devamlılığını sağlayabilmek.

8.Hafta : Diyarbakırspor : 0 Samsunspor : 1

Bu maçtada ilk defa şans faktörü bizim yanımızda oldu ve diğer maçlara oranla çok da etkili oynamasak da 3 puanın sahibi oluyoruz.

9.Hafta : Samsunspor : 0 Bolu : 1

Bolu araştırmacısını tebrik etmek istiyorum.Sebebine gelince ise birazdan puan durumunda anlayacaksınız (: Ayrıca bu maçın hakkınıda istatitstikler söylüyor ama ben daha hiç bişe anlamadım bu 11.2.1'den

10.Hafta : Antep Belediye : 0 Samsunspor : 3

Yine eze eze 3 puan alıyoruz bu galibiyet iyi oldu çünkü rakibimiz bizim üstümüzde yer alıyordu üst sıradaki rakiplerimizi mutlak yenmemiz gerekiyor artık yoksa işimiz zora girecek.

10.Hafta sonunda oluşan puan durumu :

Sayfayı büyütün Boluspor'un istatistiklere bakın rica ediyorum (: Biz şuan beklediğimiz ve oynadığımız futbola göre hak ettiğimiz yerde değiliz fakat biz işimizi biliriz sene sonunda en tepede olacağımıza inanıyorum.