Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
Aralarında öyle bir bağ olmadığı kesin.Olsa Porto'dan sonra da aynı takımlarda olurlardı.Real Madrid'in bir forvet aradığı gerçeği mevcut.Dış basında Real Madrid'in Almeida ile ilgilendiği haberleri çıkmıştı.Alternatif olarak düşünmüş olabilir Jose ki Almeida Jose'nin böyle düşündüğünü öğrenmiş.Yalan söyleceğine ihtimal vermiyorum.He neden o zaman Real Madrid'e gitmedi diyebilirsin.Onun da cevabı röportajda mevcut.Resmi teklif gelmemiş.Belki de Jose'nin bu düşüncesi sadece düşünce olarak kaldı veya Real Madrid yönetimince kabul görmedi.Şunu da eklemek lazım koskoca röportajdan o cümleyi cımbızla alıp röportajın ana maddesi gibi başlığa koymak da bildiğimiz gibi basının marifetlerinden birisi.
Öyle bir bağ olmadığı kesin zaten Bende yazarken ekledim '' Röportaj eğer gerçek ise ''

Bu kadar ayrıntılı derine inen bir röportaj olduğunu sanmıyorum açıkçası.Olsa bile yine bizim medyamızın bir lüftu var.Seninde dediğin gibi ; '' Şunu da eklemek lazım koskoca röportajdan o cümleyi cımbızla alıp röportajın ana maddesi gibi başlığa koymak da bildiğimiz gibi basının marifetlerinden birisi ''

Daha öncede yorumlardan okuduğum kadarıyla Serkan yazmıştı Real Madrid'den teklif var diye ama ben pek ihtimal vermiyordum.Almeida'da kendiside açıkamış zaten resmi teklif olmadı diye.Bizim medya biraz şişirmiş.

Ek olarak bizimkiler ortalığı kızıştırmak için devam etmişler ; Alex'i tanımıyorum.Adam'a ligi sormuşlar ama konuda Alex var.Garip ve entresan.Bana göre Misimovic'i Niang'ı falan baya iyi tanıyordur.Beşiktaşdaki yıldızları saymıyorum bile.