1 ile 30 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

Hybrid View

  1. #1

    Default


    Bursa Acıbadem Hastanesi
    Şimdi kontrol zamanı

    Sezonbaşı kontrol ve performans testlerini içeren check-up`lara bugün Bekir Ozan Has, Burak Akdiş, Can Cumhur Bozacı, Daniel Gabriel Pancu, Egemen Korkmaz, Eser Yağmur, Fatih Serkan Kurtuluş, Cornel Frasineanu, Hasan Yiğit, İbrahim Dağaşan, İsmail Güldüren ve Mehmet Türkmehmet katılacak. Acıbadem Sağlık Grubu, reklam sponsorluğundan sonra Bursaspor`un sağlık sponsorluğunu da üstlenmişti.

    Kaynak: Olay (so)

  2. #2

    Default




    “BU SENE CEZA ALMAYALIM”
    18 Temmuz salı günü taraftar tüm gruplarının temsilcileri ve muhtemelen Yönetim Kurulu Üyelerimizin bazıları Bursaspor AB Birliği Projesi çerçevesinde Süper Lig öncesinde bir araya gelecekler.
    Toplantının amacı; Projenin 6 aylık çalışmalarını yeninde gözden geçirmek ve yeni sezonda taraftarlarımızın takımımıza her zaman ki gibi desteklerini verirken küfür ve şiddet içeren tezahürata söylemlerinde artık yer vermemeleri ve desteklerini bir şölen havasına dönüştürerek sunmaları hedefleniyor.

    Sizlerinde bildiği gibi, AB projesinin hayata geçiren taraftarlarımızın göstermiş olduğu olumlu, örnek yaklaşım ve katılımları Türkiye`ye örnek oldu. Ancak bunu yeterli görmeyerek bu projeyi çok daha ileriye taşımak taraftarlarımızın ve kulübümüzün ortak hedefi olmuştur. Nitekim, taraftar gurupları bir taraftan bu yöndeki çalışmalarını kendi aralarında sürdürüyorlar.

    Örneğin, www.bursasporum.com internet sitesi; "bu sene ceza almayalım" hedefi ve “küfür ve şiddet olmayan şarkılarla haydi tribünlere" gibi sloganla bir duyarlılık ve çalışma ortaya atıyor. Bursasporum comu ve kendi işlerinde çalışmaya devam eden taraftar gruplarını kutluyor ve teşekkür ediyoruz.

    Dünya Kupasında izlediğimiz görsel showlardan daha kaliteli, daha coşkulu bir tribün için bu önemli toplantıda tüm taraftar gurupları ve paydaşlarla birlikte olmak istiyoruz..




    Sürprize Hazır Olun
    Bursaspor`un yeni transferleri Ömer Çatkıç ve Sinan Kaloğlu, yeşil beyazlı taraftarlara yeni sezon öncesinde umut dağıttı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri`nde çalışmaların oldukça iyi gittiğini ve takımda arkadaşlığın mükemmel olduğunu vurgulayan ikili, Süper Lig`de yüreğini ortaya koyacak 24 futbolcunun Bursaspor çatısı altında toplandığını ifade ettiler
    SICAK ORTAM VAR

    Antrenmanlarda zorluk çekmediklerini belirten Ömer, `Burada futbolcular için sıcak bir ortam var. Arkadaşların hepsi istekli. Bursaspor isminin büyüklüğünün de farkındalar. Yeni katılan arkadaşlarla birlikte amacımız Bursaspor`a hizmet etmek. İnşallah camianın ve taraftarın beklentilerine el birliğiyle cevap verebiliriz` diye konuştu.

    YÜREKLERİ ORTAYA KOYACAĞIZ

    Bu sezon Bursaspor forması altında herkesin çok daha fazla çalışması gerektiğini vurgulayan Ömer Çatkıç, `Futbolcuların yıldız olup olmamaları gerçekten önemli değil. Herkes sahada yüreğini ortaya koyarsa başarı zaten gelir. Biz geçtiğimiz sezon da iyi bir kadro olmamasına karşın Gençlerbirliği`nde başarıyı yakaladık. İnsanların başarısından çok takıma katkı sağlamak önemli` dedi.

    ARKADAŞLIK MÜKEMMEL

    Bursaspor`a transfer olduğundan buyana hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadığını anlatan Sinan Kaloğlu ise, şöyle konuştu: `Çoğu Milli Takımdan veya oynadığım takımlardan arkadaşım. Raşit Hoca`yı da çok iyi tanıyan insanlardan biriyim. Şuan için herşey mükemmel gidiyor. Gerçekten burada bir takım ruhunu yakalayacak oyuncular var. Geçtiğimiz sezon Kayserispor ve Gençlerbirliği`nin yaptığı süprizi bu sezon biz yapabiliriz.`

    MAHÇUP ETMEYİZ

    Başka takımlarda oynarken Bursaspor deplasmanlarından her zaman çekindiklerini ifade eden Golcü oyuncu, `Deplasman takımları için Atatürk Stadı tam bir cehennem gibiydi. Şimdi bunu arkamızda hissetmek çok güzel duygu. Bu hissi yaşamak için inanın sabırsızlanıyorum. Aramızda genç, koşacak ve mücadele edecek arkadaşlar var. Biz Bursa`yı mahçup etmek istemiyoruz` dedi.


    Kaynak:Olay Gazetesi

    28.06.2006 09:51:53

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •