STSL'de Servet'le ikili mücadelede kolay kolay yıkılmayacak 2-3 ofansif oyuncudan biridir Kazım o yüzden fiziki olarak ileride büyük katkı sağlar bize![]()
STSL'de Servet'le ikili mücadelede kolay kolay yıkılmayacak 2-3 ofansif oyuncudan biridir Kazım o yüzden fiziki olarak ileride büyük katkı sağlar bize![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Romero 2 güne geliyor
G.Saray, Arjantinli milli kaleci için 4.5 milyon Euro isteyen Alkmaar ile anlaştı
YALIMCAN SARPYEL / VATAN
--------------------------------------------------------------------------------
TRANSFERDE atağa kalkan G.Saray, Culio’nun ardından diğer bir Arjantinli’ye kavuşmak üzere. İlk yarıda yediği gol attığından fazla olan Aslan, Arjantin Milli Takımı’nın da kalesini koruyan AZ Alkmaar’lı Sergio Romero için artık saatleri sayıyor.
ROMERO için Hollanda temsilcisi 4.5 milyon Euro isterken, sarı-kırmızılılar 3 milyon teklif etti. Taraflar orta yolu bulurken, yönetici Murat Yalçındağ da bugün Hollanda’ya gidip transferi bitirecek. Yarın da Romero ile birlikte İstanbul’a gelecek.
BU arada Biglia’da pürüz çıkınca rota Emana’ya döndü. Alkmaar taksitlendirmeyi kabul etmeyip, 2.5 milyon Euro’nun yüzde 50’sini peşin kalanının da 3 taksitte ödenmesini talep ederken, Biglia da yıllık parasının bir kısmını peşin isteyince transfer rafa kalktı. Önce Formica’yı bitirecek olan G.Saray sonra Emana’ya yönelecek.
‘Forvet almamız şart’
G.SARAY’DA teknik direktör Hagi, farklı galibiyete rağmen bir forvet oyuncusuna ihtiyaç duyduklarını söyledi: “İhtiyaçlarımızı yöneticilerimiz biliyor. Ben bekliyorum. Takıma birkaç takviye yapılması gerekiyor. Bunlar da yapılacak göreceksiniz. Ama forvet mecbur.”
Romero gelirse Mondragondan sonra ilk defa iyi bi kaleci transferi yapmış olur Galatasaray. Ama Almunia iddiaları doğruysa ve alınırsa yine hayal kırıklığı olur. Emanada özellikle son 2yıldır çok fazla gündeme geldi. Ama Emana 2 yıl önceki yırtıcı, çift yönlü Emana değil. Onun yerine daha hücumu düşünen, açıkçası savunmayı 2. plana atan biri gelmiş. Mevcut ortasahaya katkı sağlayacağı şüphesiz. Ancak kimsenin bir Appiah etkisi beklememesi lazım. En azından benim görüşüm bu yönde yani.
Romero'yu alalım ancak hala bir stoper eksiği olduğu düşüncesindeyim.
Stopere artık yabancı alamayız, uzun süreden sonra kontenjan sıkıntısı çekiyoruzEren Güngör'ü çok isterdim yerli olarak ama o da sözleşme yeniledi. Giray'ı Egemen'i Şenol hoca bırakmaz. Ömer Toprak gelir mi gelmez mi bilemiyoruz. Aydın Toscalı bana kalırsa iyi bir stoper ama bizimkilerin pek düşüneceğini sanmıyorum. Beşiktaş'ın Ersan'ı Adana'dan çekip aldığı gibi bir stoper bulsak bizde süper olur.
Ne Biglia, ne de Emana!
Anderlecht, banka teminatı göstermeyen Galatasaray'a Biglia'yı satmıyor. Bir diğer aday Real Betis'li Emana sakatlandı, 5 hafta yok
Ara transferde Arjantinli modasının estiği G.Saray'da, Lucas Biglia transferi çıkmaza girdi. Anderlecht kulübüyle bonservis pazarlıklarında son noktaya gelen ve 4.5 milyon Euro'da anlaşan sarı-kırmızılı kulüp Belçika medyasına göre banka teminatını gösteremedi ve Biglia transferi suya düştü. Anderlecht yönetiminin banka teminatında ısrar ettiği, önceki gün Arjantin'den ayrılan ve takımının hazırlık kampına katılan Biglia'nın da G.Saray'a gelmeye sıcak bakmadığı ifade edildi. Galatasaray'ın ise Lucas Biglia için ısrarını sürdürdüğü öğrenildi. Bu arada G.Saray'ın transfer listesinde bulunan R.Betis'li Achille Emana sakatlandı. Kamerunlu yıldız 5 hafta sahalardan uzak kalacağı için G.Saray'ın gündeminden düştü.
Kaynak: Sabah
Romero gelirse muazzam bi kaleci transferi olur.Adı geçen kaleciler içinde en yararlı olabilecek isim umarım 2-3 gün içinde kendisini takımımızda görebiliriz
Yabanci kontenjanini kaleciden yana kullanmamiz kötu, ozaman iyi yerli oyuncular almak lazim diger pozisyonlara.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
cenk gönen bariz göze çarpıyordu ve bjk alıp kaleye koydu. aslında sinan bolat alınsa belki tutar ama bence de en iyisi kalede tecrübeli bir yabancıya güvenmek. almunia bu kategori dışında tutulmalı. yani eskisi kadar iyi kaleci mi yetişmiyor yoksa çok yetişdiği için bize mi sıradan geliyor isimler bilemeyeceğim ama bir kahn gibi, köpke gibi,peruzzi ya da taffarel gibi isimler konuşulmuyor artık.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Biglia'ya Emana'ya gerek yok aslinda GS Misimovic'i kazansa 2. yari costurur takimi Hagi'yi anlamak mümkün degil elinde böyle bir oyuncu varken onu kazanmak yerine takimdan kopartti.
olayın sadece hagi ile ilgili olmadıgını düşünüyorum. var misimoviç olayında bilinmeyen ve gizli tutulan şeyler
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bende gizli biseyler oldugunu dusunuyorum acikcasi.
Katılmamak elde değil.Olayın yönetim boyutunun olduğunu da düşünüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Şöyle birşey söz konusu değil miydi? Misimoviç in bonservisi için ödenmesi gereken paranın bir kısmı ödenmiş, kalanın ödenmemesi durumunda, oyuncunun hakları tekrar alınacakmış. Net rakamları hatırlamıyorum ama böyle birşey duymuştum sanırım.
2. taksit odenmezse sene sonu Misimovic geri donecek yani adami 4 milyon €'ya 1 senelik kiralamis gibi olacagiz.
4 milyon €'ya kaç maç oynamış olacak bu adam ?![]()
4M€ değil benim bildiğim 2M€
Screw you guys, I'm goin' home
Bu kadar hatalarla dolu bir yönetim yok herhalde tarihte.Lincoln,Elano,Misimivoç.Hepsinin değeri birbirine yakın ve kulüpten gönderilişleri komik bir miktar.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Traore gelsede tum forvet sorunlarimiz cozulse
Transferler Aslantepe açılışına yetişmeli bence kesinlikle..
GSCimbom'un Portal Moderatörü Gökhan Ecer "Luis Suarez en gec Cumartesi günü Istanbul'da olmazsa, sikayet edip banlattirabilirsiniz. Ilk kez bu kadar eminim." dedi ve gayet ciddi adam. Tatile geliyor herhalde![]()