Quote Originally Posted by mad butcher View Post
ben para biriktirdim ekran kartı için , ekran kartı yok pc de , hala almadım ekran kartı ama kaç saat oynuyorum oyunu , günde 8 saat bazen ,, hiç crush dumps gibi hata almadım , laptopda iken çok alıyordum nedense ; sende oyunda iken neden oyundan atıyor anlam veremedim şimdi ? çok fazla yama kullandığından olabilir mi

ben bi kere yanlışlıkla fm2010 un yamasını kurunca sürekli hata aldım , masaüstü pc ye geçtim , onda sorun yok
çok fazla yama derken? türkçe yamadan olabilir tabii ama türkçe yamayı kaldırırsam nasıl oynicam?
benim pc kelek biraz,yerel disk c de sadece 4gb boş yer var dolayısı ile biraz sonra kapanmalar oluyor,kuran arkadaş saolsun c yi az tutmuş bende d ye kurdumdu,ama harddisk 80 gb(ide,sata hard disk takılamıyor girişleri mi yanmış ne anakartı değiştirirsek eğer anca) ve c de 4 gb, d de sile sile 10 gb yer var.ondan olabilir+yamadan olabilir+ bende zaten sıkılıp çıkıyorum dediğim gibi üst üste aynı maçı oynamak hoşuma gitmiyor,oyunun sevdiğim ve sinir olduğum tarafı dediğim gibi transfer sezonuyla sınırlı,maçlar zevk vermiyor bana

ya da yeni bir takım,yeni bir sezon vs.gerek.editör işim bitse ona başlardım yada bu siteden indirdiğim 1-2 dosya ile değişik bir lig kurarım ama henüz değil...henüz oyuna fıtık olmadım,olmam da kendi kurduğum takım dolayısı yani gönül bağım olan oyuncular dolayısı ile olanaksız.anca bu oyuncular emekli olur sonra bırakabilirim ki genç oyuncularla klübü takviye ettim.transfer politikam 23 yaş altı ve/veya 185 pa üzeri oyuncular.en son da riberry i aldım ama o balotelli'lik taslamaya başladı şimdilerde,bakalım ne olacak?