1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Asistanın Görüşleri

Hybrid View

  1. #1

    Default

    Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Hiç yapmadığım şey ya; az önce Livepool maçından evvel bir bakayım dedim asistanım ne öneriyor.Torres, Gerrard'a show weaker foot ve more close vs.Dediklerini yaptım.Maçta ilk 30 dakika bir Torres-Gerrard fırtınası anlatamam.Ve Torres'in (kalecimde dahil) 6 pasta 3 oyuncumu çalımlayıp topu ağlara bıraktığını gördükten sonra aklıma ilk gelen asistanımı maçtan sonra hemen kovmak oldu (:Ardından iptal ettim bu komutları.Kesinlikle o dakikadan sonra ilk 30 dakikadaki kadar etkili olamadılar.Benim için asistan sadece basın toplantılarını yapmak için vardı, başarısız bir denemenin ardından hala öyle olacak.
    Aynen, genelde ben de pek bakmam backroom advice önerilerine. Sadece yaşı genç oyunculara scout raporu almak için girerim. Yoksa her takım için savunma çizgisiyle, formasyonla oynayacaksak işimiz var.

  2. #2

    Default :d:d

    Çok ilginç.. Nese hala aradığım cvp yok.. Bacroom Advice'a bi ben bakıyom herhalde. Bakan bilen birisi varsa böle oynayan uzun zamandır anlayan hani koça advice'önem veren birisi önerilerini çözümlerini bekliyorum fm'li günler..

  3. #3
    Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum
    Mesajlar
    1,356

    Default

    Quote Originally Posted by ironkhan View Post
    Cevat Güleri aldım.. Dha sora bu taktikleri hatta normalde takım içi taktikleri Preffered Moves olsun takti önerileri olsunhepsini Cevat hoca vermeye başladı.. Ve gerçekten aşırı yanlış önerilerle kalamadı ustuste çok kotu sonuçlar aldım..

    Ve kritik soru Backroom Advice ta tekrar nasıl Roland Koch'un taktik önerieri sunmasını sağlıcagğım.. Tek buldugum yöntem Cevat hocanın sözleşmesini feshetmek.. Ama o gittken sora tekrar Koch 'un bu görevi almasından nasıl emin olacağım bunu ayaralamanın bi yöntemi var mı ? Önerilierinizi bekliyorum acilen
    yeni alınan eskisinin yerine geçer,bende öyle biliyorum.cevat hocayı kovarsan eskisine dönebilir.
    bide genelde asistan menager yada first team koç falan verir bende,sende fitness koçu veriyorsa ya asistanın falan yok yada olan kötü demektir,2.seçenek te uygun bir asistan almak olabilir.

    ayrıca coachlarını falan da dinleme bence,kendi bildiğini yap.benim asistanım da 4-5-1 oynamam gerektiği konusunda ısrarcı ama ben nefret ederim tek forvetten 3lü 4lü oynarım tek oynamam.oynamamam da lazım takımın en iyi tarafı forvetleri çünkü,defansımız diğer mevkilere oranla kelek,genie de 4-2-4 oynamam gerektiğini söylüyor zaten.

  4. #4

    Default

    yok mu extra bilgisi olan arkadaşlar?

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •